Un şarpe cu două capete, o casă bântuită, o bucată de meteorit şi un mormânt în formă de piramidă. Pe asta dă banii Nicolas Cage

sursa foto: Lord of War, Facebook
sursa foto: Lord of War, Facebook

Nicolas Cage (58 de ani) a fost cândva unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu o avere de peste 100 de milioane de dolari. Totuși, începând cu anul 2009, averea lui a început să scadă, până a ajuns să aibă în conturi doar 25 de milioane de dolari. Iată pe ce și-a cheltuit banii!

În anul 2009, Nicolas Cage s-a trezit în pragul falimentului, fiind nevoit să plătească taxe de peste 14 milioane de dolari. Totuși, acest eveniment nefericit nu i-a schimbat obiceiul de a cheltui sume impresionante. De pildă, el a scos din buzunar, pentru o ediție originală de benzi desenate cu Superman, suma de 150.00 de dolari. Ulterior, Cage a declarat că un bărbat a intrat în locuința lui și i-a furat colecția. 

Şi-a băgat vecinii în sperieţi cu noul animale de companie: un şarpe cu două capete

Peste 80.000 de dolari a scos din buzunar pentru un șarpe cu două capete și aproximativ 300.000 de dolari pentru doi șerpi extrem de periculoși. Când i-a achiziționat, Cage știa că veninul șerpilor poate să ucidă instant, însă în cele din urmă, la insistențele vecinilor, actorul a renunțat la micii săi prieteni. 

O altă ciudățenie de pe lista achizițiilor lui Nicolas Cage ar fi o casă, despre care se zice că ar fi bântuită. Conacul, care datează din secolul al XVIII-lea, i-ar fi aparținut anterior unui ucigaș în serie, cunoscut pentru că tortura oamenii. 3,4 milioane de dolari a scos actorul din buzunar pentru această locuință, potrivit „Vanity Fair”. 

A cumpărat un craniu de dinozaur

Bani mulți a cheltuit și pe un craniu de dinozaur, care ar fi avut între 70 și 96 de milioane de ani. Craniul l-ar fi costat pe Nicolas Cage aproximativ 276.000 de dolari. Totuși, în anul 2014, Nicolas Cage a fost obligat de către autoritățile mongole să returneze craniul, iar în urma acestei întâmplări, actorul nu și-ar fi primit banii înapoi.

Deținerea unui craniu antic de dinozaur nu a fost suficient pentru Nicolas Cage, care a decis să cumpere și o bucată de meteorit de pe Marte, veche de trei milioane de ani. Potrivit „Love Money”, această achiziție l-a costat 25.000 de dolari. Iar dacă nici asta nu te-a surprins, află că actorul a plătit între 20.000 și 61.000 de dolari pentru construirea propriului mormânt în formă de piramidă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel