Un parașutist a sărit de la 7.600 de metri fără parașută - Video

Parașutistul american Luke Aikins a sărit dintr-un avion de la înălțimea de 7.600 de metri, fără parașută, și a aterizat în siguranță într-o plasă așezată pe sol, în California, o premieră mondială transmisă în direct sâmbătă de Fox News, scrie Agerpres.

Luke Aikins a rămas în aer numai două minute, coborând cu o viteză de 193 km/h, înainte de a ateriza în condiții de siguranță pe imensa plasă albă amplasată la câțiva metri deasupra solului.

Daredevil a descris experința ca fantastică. "Este uimitor ce s-a întâmplat. Nu pot spune exact ce simt", a spus parașutistul în vârstă de 42 de ani.

Citește și: Descoperire remarcabilă în nordul Oceanului Pacific

"Saltul lui Aikins este punctul culminant al unei cariere de 26 de ani, care stabilește recordul personal și mondial fără parașută sau costum-aripă", a declarat într-un email purtătorul său de cuvânt, Justin Aclin, citat de France24.

Luke Aikins conduce o școală de parașutism în statul Washington (nord-vest) și a realizat mai mult de 18 000 de salturi până acum. Potrivit DPA, el a instruit parașutiști și a realizat cascadorii pentru filmul Iron Man 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel