Un nou război al brevetelor: De data asta se luptă SAMSUNG şi LG

LG Display acuză Samsung că le-ar fi încălcat mai multe brevete deţinute pentru tehnologia OLED. Procesul a început astăzi la tribunalul din Seul şi implică următoarele modele: Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy S II HD, Galaxy Note şi Galaxy Tab 7.7, potrivit Realitatea.net.

Autor: Alina Claudia Dascalu

LG declară că cei de la Samsung au încălcat şapte brevete prin construirea acestor dispozitive, printre care şi unul legat de tehnologia "Narrow Bezel". După cum era de aşteptat, LG urmăreşte şi o serie de despăgubiri de pe urma acestui proces, care totalizează nici mai mult nici mai puţin de 6 milioane de dolari.

Se pare că procesele îi urmăresc pe coreenii de la Samsung, mai ales după lupta recentă pierdută în faţă celor de la Apple, scrie playtech.ro.

Oficiali din partea LG au declarat că acest proces are drept scopt atât întărirea proprietăţii intelectuale cât şi promovarea unei competiţii cât mai reale.

După cum notează şi theverge.com, procesul vine la câteva săptămâni după ce Samsung a făcut nişte acuzaţii similare la adresa celor de la LG, cu privire la tehnologiile OLED utilizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel