Un nou divorț în showbiz-ul românesc

iordachioaia
iordachioaia

Daniel Iordăchioaie şi Nouria, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz a ajuns la divorţ după o căsnicie de 13 ani.

Daniel Iordăchioaie şi Nouria au hotărât de comun acord să se despartă, scrie ziarulring.ro. Nouria, a postat un meaj pe Facebook care anunţă această ruptură definitivă.

"Dragi prieteni, Pentru a evita orice speculaţii ori comentarii inutile care ar putea apărea, am decis să vă informez că eu şi Daniel am divorţat de comun acord, anul trecut. Copiii noştri au rămas în custodie comună, iar relaţiile dintre noi sunt amiabile.

Din respect pentru cei 13 ani de căsnicie care ne-au legat, pentru a ne proteja copiii şi pentru că ne dorim să fim discreţi ca intotdeauna, nu vom face din viaţa noastră privată motivul vreunei dezbateri publice. Vă anunţăm pe această cale că nu vom răspunde la nicio întrebare şi nu vom face comentarii publice referitoare la acest subiect. Vă mulţumim pentru toti anii în care ne-aţi fost alături şi pentru înţelegere!", a scris actriţa. Daniel şi Nouria au împreună doi copii: Darius de 13 ani şi Salma de 4 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel