Un nou cuplu în muzică. Cum a început povestea lor de iubire

O cunoscută și iubită intrepretă de muzică populară trăiește cele mai frumoase și intense momente din viaţa ei. Pe lângă cariera de succes și în plină ascensiune, aceasta mai are un motiv în plus de bucurie. De 1 an, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg de breaslă. Ei formează cel mai nou cuplu din muzica populară, iar povestea lor de iubire este fabuloasă!

Cântăreața Ana-Maria Oprișan și saxofonistul Robert Deliu, căci despre ei este vorba, doi cunoscuți artiști din muzica populară, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. S-au întâlnit acum câțiva ani la orchestra din care fac parte și în prezent, s-au plăcut din prima clipă, însă povestea lor de iubire a început abia acum 1 an. Anamaria ne-a povestit cum a început relația lor, dar, mai ales, cât de tare s-a schimbat viața ei de când trăiește alături Robert. De asemenea, intrepreta de muzică populară ne-a dezvăluit și ce a atras-o la iubitul ei.

"Eu si Robert ne-am cunoscut acum câțiva ani la orchestra din care și astăzi facem parte, "Lăutarii Mehedintiului", însă povestea noastră de dragoste a început acum aproximativ un an... un an care pentru noi reprezintă cea mai frumoasă perioadă din viată, până acum. Îmi amintesc că încă de când ne-am cunoscut locurile noastre în orchestră erau unul lângă celălalt, lucru care ne-a apropiat foarte mult. Era foarte amabil și respectuos, amuzant și foarte-foarte talentat. Am simțit dintotdeauna chimia dintre noi, și m-a cucerit cu blândețea și frumusețea sufletului pe care îl are", ne-a declarat Ana-Maria Oprișan.

A fost cerută în căsătorie în Barcelona: "Cel mai important moment pentru noi"

Relația dintre cei doi a evoluat destul de repede. La câteva luni de la relație, Robert a cerut-o în căsătorie pe Ana-Maria. Cererea avut loc în această vară în Barcelona, chiar de ziua de naștere a intrepretei de muzică populară. Ea nu a stat pe gânduri și a spus DA din toată inima. N-au programat încă nunta, în schimb starea civilă va avea loc de Florii pe data de 12 aprilie 2020.

"Cel mai important moment atât pentru mine cât și pentru el, a fost atunci când m-a cerut în căsătorie. Eram în vacanță în Barcelona, ne bucuram de zilele însorite ale celei mai frumoase vacanțe petrecute împreuna, și m-a cerut în căsătorie exact de ziua mea, pe 9 august. Ochii lui albaștrii, senini, exprimau emoție și iubire. La rândul meu am avut cele mai mari emoții pe care le-am trăit vreodată și am spus DA cu toată inima! Nunta încă nu am programat-o, dar starea civilă va avea loc de Florii, pe data de 12 aprilie.", ne-a dezvăluit frumoasa intrepretă de muzică populară.

Formează un cuplu și pe scenă! Pregătesc primul lor album împreună

Ana-Maria Oprișan și saxofonistul Robert Deliu formează acum un cuplu atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă. Merg împreună la evenimente, la fel și la serviciu. Cei doi sunt de nedespărțit! În prezent, Ana-Maria și Robert au în plan să lanseze primul lor album împreună, la care deja se lucrează intens.

"Din momentul în care am hotărât să fim împreună toate planurile noastre au devenit comune, inclusiv din punct de vedere al carierei. La evenimentele pe care le avem de onorat mergem împreună, cântăm cu drag pentru toți cei care ne apreciază și ne ascultă cântecele, de asemenea la serviciu în orchestra din care facem parte mergem tot împreună, iar în viața de zi cu zi suntem la fel, nedespărțiți. Avem în plan ca în curând să scoatem pe piață primul nostru album. Muncim mult pentru acest album, dar ne străduim și să aduce noutăți muzicale celor care sunt interesați de muzica noastră, de aceea pe canalul meu de youtube Ana-Maria Oprișan încărcăm ferecvent atât videoclipuri noi cât și liveuri alături de colegii noștri din formație", a declarat Ana-Maria Oprisan.

"Trăim cea mai frumoasă poveste de dragoste și cred cu tărie că suntem suflete pereche! Suntem optimiști, suntem fericiți împreună și le suntem recunoscători tuturor celor care ne ascultă și ne apreciază!", a mai adăugat Ana-Maria Oprișan.

Își cântă povestea de dragostea în cea mai recentă piesă

"Mi-ai intrat la inimioară - este un cântec de dragoste pe care l-am scris din inspirația propriilor trăiri și sunt convinsă că mulți dintre dumneavoastră vă puteți regăsi în povestea pe care eu am pus-o în versuri.", a declarat Ana-Maria Oprișan.

Despre Ana-Maria Oprișan și Robert Deliu

Atât Ana-Maria Oprișan, cât și Robert Deliu, au studiat muzica la Liceul de Arte "Ioan Ștefan Paulian" din Drobeta Turnu Severin. Ana-Maria cântă de mic copil, însă debutul ei ca interpret de muzică populară a fost în 2008, când la invitația regretatei Mărioara Murărescu, MAREA DOAMNA A FOLCLORULUI ROMÂNESC, a urcat pe scena festivalului „CERBUL DE AUR" de la Brașov, organizat de TELEVIZIUNEA ROMÂNA. A studiat naiul, pianul și a cochetat cu muzica ușoară. Naiul este instrumentul ei de suflet și se bucură că l-a făcut mândru pe profesorul ei, Nicolae Drăghia cu premiile fruntașe obținute la olimpiade.

Dupa terminarea liceului a absolvit Facultatea de Muzică din cadrul Universității din Craiova dar și masteratul aceleiași facultăți. Robert a studiat clarinetul la același liceu, sub îndrumarea domnului Profesor Ovidiu Bala, dar placându-i foarte mult saxofonul, instrument pe care îl practică mai mulți membri ai familiei lui, a studiat acest instrument în particular, sub îndrumarea unchiului lui, Telu Găină. Robert este încă student al Facultății de muzică din Timișoara, urmând ca după finalizarea acesteia să absolve și Masteratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel