UPDATE. Un nou accident din cauza unui limitator de întălțime. Un om a murit, după ce acesta a fost acroșat / video

Unsplash
Unsplash

O persoană a murit şi două au fost rănite după ce un limitator de înălţime a căzut peste o maşină pe DN6.

UPDATE: 

Traficul rutier pe DN6, în comuna Dăneasa. a fost blocat timp de aproape două ore după producerea accidentului, fiind reluat în prezent în condiţii normale, pe ambele sensuri de deplasare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cosmin Lupu.

Accidentul s-a produs după ce un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă ar lovit, cu un utilaj aflat în semiremorcă, un limitator de înălţime care s-a prăbuşit peste un autoturism aflat în spatele său în trafic.

'Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, ce transporta un utilaj, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Studina, judeţul Olt, ar fi acroşat un limitator de înălţime, iar o porţiune din acesta s-ar fi desprins şi ar fi căzut pe un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt', a transmis reprezentantul IPJ Olt.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 66 ani a murit şi doi bărbaţi au fost răniţi, respectiv, un tânăr în vârstă de 18 ani care se afla la volanul autoturismului şi un bărbat în vârstă de 42 de ani, pasager. Cei doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital, conştienţi. La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Stoeneşti, Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială pentru primă intervenţie.

La sosirea echipelor de intervenţie, femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, unul dintre bărbaţi era blocat în maşină, iar al doilea bărbat era în afara maşinii. Femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat favorabil, o echipă medicală prezentă declarând decesul. Conducătorii celor două autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Știrea inițială...

O femeie a murit şi două persoane au fost rănite după ce peste autoturismul în care se aflau marţi în trafic, pe DN 6, în localitatea Dăneasa din judeţul Olt, a căzut un limitator de înălţime, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, scrie Agerpres.

Traficul rutier pe DN6, în comuna Dăneasa. este blocat pe ambele sensuri de deplasare, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

Accidentul s-ar fi produs după ce un autocamion a lovit un limitator de înălţime care s-a prăbuşit peste un autoturism aflat în spatele său, a menţionat Centrul Infotrafic.

În accident a murit o femeie în vârstă de 44 ani şi au fost răniţi doi bărbaţi, un tânăr în vârstă de 18 ani şi un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Cei doi bărbaţi răniţi vor fi transportaţi la spital.

La locul accidentului intervin echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Stoeneşti, Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială pentru primă intervenţie.

La sosirea echipelor de intervenţie, femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, unul dintre bărbaţi era blocat în maşină însă conştient, iar al doilea bărbat era în afara maşinii, conştient. Femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat favorabil, o echipă medicală prezentă declarând decesul.

Reamintim că un limitator de întălțime a fost acroșat anul trecut de un autocar la intrarea în Pasajul Unirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel