Un joc de Play Station, mai bun decât un film. Cum ar fi dacă roboţii ar prinde viaţă?

Detroit: Become Human este unul dintre cele mai apreciate jocuri de Play Station. Acesta răspunde, însă, şi unei întrebări cheie în ceea ce priveşte dezvoltarea tehnologiei. Ce s-ar întâmpla dacă roboţii ar prinde viaţă? 

Detroit: Become Human urmăreşte povestea din perspectiva a trei personaje distincte, toţi trei androizi construiţi cu scopul de a ajuta oamenii. Evenimentele din joc, însă, îi fac pe androizi să capete o conştiinţă proprie şi să încerce să se elibereze de sub controlul oamenilor. 

"Mii de alegeri şi zeci de finaluri"

"Fă un salt în viitorul apropiat al orașului Detroit. În 2038 orașul întinerește datorită lansării unor modele avansate de androizi, care există doar ca să-i servească pe oameni. Dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe…

Intră într-unul dintre cei trei androizi ca să vezi cum orbecăie minunata lume nouă pe buza prăpastiei. Deciziile pe care le iei modifică puternic desfășurarea poveștii intense și ramificate a jocului. Ai mii de alegeri și duzini de deznodăminte. Cum vei influența viitorul orașului Detroit? ", se arată în descrierea de pe site-ul playstation.com

Considerat de mulţi gameri mai bun decât un film, Detroit:Become Human poate fi jucat de zeci de ori, de fiecare dată finalul fiind altul. Totul în funcţie de alegerile pe care le vei face! Iar povestea, în funcţie de cum alegi să o trăieşti, este fascinantă. 

Nici grafica nu se mai lasă mai prejos, deseori făcându-te să crezi că te uiţi chiar la un film SF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel