Un copil de 13 ani s-a electrocutat la pescuit, în Prahova

Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un copil de 13 ani s-a electrocutat, marți după-amiază, când se afla la pescuit. 

Un băiat de 13 ani, aflat la pescuit împreună cu alte persoane în Tătărani, județul Prahova, s-a electrocutat după ce a atins firele de înaltă tensiune.

„În această după-amiază, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi despre faptul că un minor în vârstă de 13 ani s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit la o baltă de lângă Grupa C din Staţia CF Ploieşti Triaj, după ce ar fi atins cu undiţa firul de contact al căii ferate electrificate, care se afla în imediata apropiere a bălţii”, informează marţi IPJ Prahova.

Persoanele care îl însoțeau pe minor l-au urcat în mașină după incident pentru a-l duce la spital, iar pe drum s-au întâlnit cu o ambulanță, informează presa locală.

Minorul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Prahova, băiatul a suferit arsuri de gradele I, II şi III pe 40% din suprafaţa corporală - torace, membre superioare şi inferioare.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în acest caz. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, transmite Agerpres.

Copil din Iași, în stare gravă la spital, după ce a urcat pe un vagon și s-a electrocutat

La finalul lunii aprilie, un băiat de 12 ani din Iași a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat. Copilul ar fi urcat pe un vagon, iar acolo ar fi atins firele de înaltă tensiune. Din cauza șocului, băiatul a fost trântit la pământ. 

Un angajat CFR l-a găsit căzut de pe vagonul unui tren de marfă de pe o linie secundară a gării din oraș. La fața locului a intervenit imediat un echipaj SMURD, iar copilul a fost dus la spital. Minorul are arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului.

"Copilul este conștient, cooperant. El a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din corp și de politraumatism prin cădere de la înălțime. A fost transportat la UPU de la Spitalul Sf. Maria.", a anunţat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi, scria atunci Ziarul de Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel