Un controversat personaj din România suferă de o boală cumplită

darta
darta

Unul dintre cei mai mediatizați hair styliști din țară a dispărut în ultima vreme  de sub lumina reflectoarelor, după ce a fost diagnosticat cu o maladie gravă: cancer la cap. Acesta a fost implicat în urmă cu câțiva ani și într-un scandal de pedofilie, imagini de la petreceri fiind postate și pe Internet.

Hair stylist-ul Marian Dârță trece prin clipe grele, deoarece a fost diagnosticat cu fribrosarcom (cancer la cap), după cum acesta  precizează pe contul său de Facebook, scrie libertatea.ro.

 "De cateva zile am fost diagnosticat cu, un FIBROSARCOM la cap ... Cancer... Mi-e frica de moarte, dar cred ca Dumnezeu poate isi va cobori ochii spre mine.

Am trait foate tumultos, am avut o viata frumoasa... poate putin agitata... am cunoscut si luxul si saracia.

 Mi-e dor de viata pe care am avut-o. Toata viata mea am trait pentru frumos, am creat si am stilizat coafuri si machiaje, am facut mii de doamne frumoase... pe multe le-am ajutat sa capete respectul pentru sine.

 Am coafat si machiat toate clasele sociale, de la cei fara potential material pana la milionarii Romaniei... de la femeile de serviciu pana la prim- ministrii si presedinti de stat... si nu am tinut cont de etnie...

 Am fost realizator de emisiuni si reporter la TVR, la KANAL D, la ANTENA1 si invitat special la toate posturile de televiziune.

Acum, cel mai important lucru in viata este sanatatea... daca nu o ai, nu ai nimic...

 Ma rog la D-zeu si sper intr-o minune... sa scap cu ajutorul tratamentelor la care voi fi supus...

 Multumesc familiei si putinilor prieteni care au mai ramas langa mine si in special doamnei DANA PETCOV-ATHOS , care mi-a suportat toate costurile operatiei... fara de care peste doua luni as fii murit...

 BUCURATI-VA DE VIATA!" a scris el pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel