Un astrolog atrage atenția. Ce vom traversa în această săptămână

astrologie
astrologie

Astrologul Lorina Corozan (Skat) a realizat o analiză pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2016.

Sfaturile sale vi le prezentăm în rândurile de mai jos:

Săptămâna pe care o vom începe va sta sub semnul dinamismului care cu siguranţă va monitoriza acţiunile unora.

Perioada 18-24 ianuarie aduce tensiuni între beneficii zodiacului, Venus şi Jupiter, care ne vor conduce spre estimări greşite, supraevaluate, ale capacităţilor noastre mentale de a face diferenţa dintre ceea ce ne dorim şi ceea ce putem să realizăm de fapt. Una e să vrei şi alta e să poţi... Lenea şi indulgenţa, manipularea şi linguşirea sunt de asemenea variante a ceea ce vom traversa. Grijă deci în care saramură vă băgaţi pielea, cu atât mai mult cu cât asemenea greşeli se pare că aţi mai făcut şi altădată! Reamintiţi-vă şi nu le repetaţi!

Marte în aspect pozitiv cu Neptun va aduce împliniri creatoare celor care lucrează cu talent şi artă sau acţiuni în numele credinţei şi compasiunii pentru ceilalţi.

[citeste si]

Este de asemenea o bună perioadă pentru reajustări ale unor situaţii din trecut, mai ales atunci când cineva îşi va retrage sprijinul promis altădată şi schimbă astfel datele proiectelor pe care le credeaţi bine stabilite.

Intrarea Soarelui în Vărsător este iarăşi o schimbare energetică, timp de o lună, ce va aduce multora dintre noi destule experienţe şi surprize care ne pot transforma pe neaşteptate puncte de vedere şi discursuri pe care eram pregătiţi să le susţinem. Puţină profunzime şi delicateţe în exprimare, o privire aruncată în cotloane întunecate de care aţi fugit ar aduce poate vindecare în zonele sensibile.

Să nu uităm de întâlnirea Jupiter-Nodul Nord karmic, ce ne trezeşte spiritual, și care obligă să ne regândim convingerile, ne aduce în cale mentori şi consilieri sau oameni care ne judecă şi ne critică!

Împlinirea fazei de Luna Plină pe axa Leu-Vărsător (din noaptea de 23 spre 24 ianuarie) deschide şi ea căi pentru următoarele două săptămâni de după, însă despre ea o să vă povestesc data viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel