Un an fără Amy Winehouse - VIDEO

Amy Winehouse
Amy Winehouse

Ieri s-a împlinit un an de când cunoscuta cântăreață Amy Winehouse a fost găsită în locuința ei din Londra intoxicată accidental cu alcool.

La un an după moartea cântăreţei, Mitch Winehouse, tatăl ei, a petrecut ziua comemorativă la Jazz After Dark alături de fani şi prieteni, barul de muzică preferat de artistă. „O să fie multe lacrimi şi multe râsete şi asta este exact ce ar fi vrut Amy”, a spus el, informează adevarul.ro. Amy „era Adele şi Lady Gaga în acelaşi ambalaj”, mai spunea Mitch Winehouse.

Fundaţia care îi poartă numele a strâns peste un milion de dolari, donaţi apoi în acţiuni caritabile. În SUA, grupul colaborează cu Ochestra de Jazz New Orleans pentru înfiinţarea de cluburi muzicale „after school” şi pentru a hrăni copii săraci.

Banii au fost obţinuţi din vânzările albumului postum „Lioness: Hidden Treasures”, precum şi a cărţii „Amy, My Daughter”, publicată în această vară. „Adevărul este că nu ar fi trebuit să am motiv să fi scris cartea”, mărturisea tatăl artistei.

Tot în memoria artistei se va organiza anul acesta prima ediţie a premiilor „Amy Winehouse Inspiration”, pe 11 octombrie, la New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel