Dacă unii concurenți din ”Ultimul Trib” s-au dovedit a fi mai aventuroși din punct de vedere gastronomic, alții au avut rețineri în a încerca mâncărurile tradiționale oferite de localnici la sosirea acestora în Madagascar.
”Încă de când m-am urcat în avion m-am întrebat ce vom mânca nou aici, ce descoperim? Pentru mine, partea gastronomică este foarte importantă atunci când mă înham la o aventură de genul acesta! Iar când am auzit că pe platou e limbă, am zis că e clar domeniul meu!”, a povestit Dorian Popa, care a fost foarte încântat de limba de zebu, chiar dacă aspectul preparatului a reușit să o sperie pe Daniela Crudu. ”E șarpe, uite-i capul!”, a exclamat aceasta.
Și Paula Chirilă a avut o reținere față de stridiile oferite de localnici, mai ales că acestea se servesc crude și, în anumite situații, se pot dovedi periculoase. ”Sincer, mi-a fost frică să gust din ele, le-am văzut că stau în soare, m-am gândit că cine știe de cât timp ne așteaptă ei...”, a mărturisit actrița.
Sorin Brotnei s-a bucurat însă de meniul complet, iar la final a stropit totul cu vin de cocos. ”Ne-au ospătat cu puțin alcool, era ceva ca un lichior de cocos, cu cacao și o mirodenie picantă. A fost foarte bun și dulce!”, a povestit acesta.
Cum se vor descurca ”Lemurii”, ”Crocodilii” și ”Camelonii” în Madagascar, telespectatorii vor afla în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News