Ultimul Trib, mâncăruri bizare. Provocare pentru vedete: "Uite-i capul!"

Insula Madagascar i-a surprins pe concurenții din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera în curând, la Antena 1, iar mâncărurile tradiționale au fost motiv de senzații tari sau... frică!

Dacă unii concurenți din ”Ultimul Trib” s-au dovedit a fi mai aventuroși din punct de vedere gastronomic, alții au avut rețineri în a încerca mâncărurile tradiționale oferite de localnici la sosirea acestora în Madagascar.

Încă de când m-am urcat în avion m-am întrebat ce vom mânca nou aici, ce descoperim? Pentru mine, partea gastronomică este foarte importantă atunci când mă înham la o aventură de genul acesta! Iar când am auzit că pe platou e limbă, am zis că e clar domeniul meu!, a povestit Dorian Popa, care a fost foarte încântat de limba de zebu, chiar dacă aspectul preparatului a reușit să o sperie pe Daniela Crudu. ”E șarpe, uite-i capul!”, a exclamat aceasta.

Și Paula Chirilă a avut o reținere față de stridiile oferite de localnici, mai ales că acestea se servesc crude și, în anumite situații, se pot dovedi periculoase. ”Sincer, mi-a fost frică să gust din ele, le-am văzut că stau în soare, m-am gândit că cine știe de cât timp ne așteaptă ei...”, a mărturisit actrița.

Sorin Brotnei s-a bucurat însă de meniul complet, iar la final a stropit totul cu vin de cocos. ”Ne-au ospătat cu puțin alcool, era ceva ca un lichior de cocos, cu cacao și o mirodenie picantă. A fost foarte bun și dulce!”, a povestit acesta.

Cum se vor descurca ”Lemurii”, ”Crocodilii” și ”Camelonii” în Madagascar, telespectatorii vor afla în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel