UBER-taxi, război. Silviu Andrei: EXCLUS! E o tâmpenie

DJ-ul Silviu Andrei a vorbit despre scandalul în care a nimerit după ce a filmat un taximetrist în noaptea de Revelion.

"Observ că am nimerit in mijlocul unui scandal intre taximetristii cu licente si firmele alternative de taximetrie cum ar fi uber. Mai mult, unii cred ca am fost platit sa il filmez pe domnul taximetrist cu scopul de a deteriora imaginea taximetristilor. EXCLUS!!! E o tâmpenie, nu ma ocup cu asa ceva si nu ma intereseaza "razboaiele" dintre firmele de taxi. Avem autoritati care reglementeaza aceste conflicte de ordin comercial.

Mai inteleg ca supararea mare, supararea generala a taximetristilor a fost ca nu i-am dat omului 30 de ron fara ca acesta sa fi pus aparatul. Nicio problema, ii pot da banii daca asta il multumeste si declar public ca nu am nevoie de bon fiscal. Astept si pozitia firmei la care acesta lucreaza!

Poate am gresit ca nu i-am dat banii dar modul in care a pus problema cu aparatul si cu restul la suma propusa de mine, dubla fata de costul normal al acelei curse, m-a scos din pepeni. Am coborat din masina pentru ca stiu clar ca nu sunt obligat sa platesc o cursa daca taximetristul nu a pus aparatul. Nu, nu a uitat sa-l puna. Nu l-a pornit intentionat si eu m-am sesizat pe drum. Atunci m-am decis sa-l filmez.

As fi fost super multumit ca acel taximetru sa fi avut un tarif special, dar legal pentru revelion sau de alte sarbatori. Asa cum atunci cand iesi din oras ai tariful de exterior. Daca asta ar fi fost asa in mod legal, nu ajungeam atat de departe.

Tot in acest fel, al tarifului special, taximetristul ar fi lucrat motivat, linistit si fara sa fie tentat sa si faca singur pret special peste cel setat de compania la care presteaza. Departe de mine problema costului. M-a deranjat doar abordarea. Nu sunt vanator de curse gratuite cu taxiul. Am platit ani de zile sute de curse multor taximetristi si ei stiu asta pentru ca multi ma cunosc si i-am "cinstit" peste cât indica aparatul.

Revin la idee. Cu drag, daca si el doreste, ii pot da 30 ron. Sau cat crede el ca merita pentru cursa in cauza. Asta ca sa-l citez. Iar ca sa nu apara discutii despre fiscalitatea gestului meu, sa spunem ca m-a plimbat cu masina si m-a urat in noaptea de revelion. Mi-e egal. Il rog sa ma contacteze pe facebook.

Nu am jignit familiile nimanui

Pe de alta parte, eu nu am jignit familiile nimanui. Nu am amenintat pe nimeni cu bataia, sau cu moartea. Nu vad de ce aceasta nevroza si de ce atata ura.

Nu mi-e frica de nimeni si nici nu vreau sa cred ca taximetristii sunt o banda de interlopi, gangsteri de care trebuie sa-ti fie frica daca cumva indraznesti sa-i intrebi de ce nu si practica meseria legal. Din ce mesaje am reiese clar ca unii se cred mafioti din filme. Am sa public parte din ele.

Majoritatea sunt deja la avocatii mei carora le multumesc ca s-au oferit sa ma reprezinte si sa inceapa demersurile pentru depunerea plangerilor penale impotriva celor care imi ameninta viata si familia.

Cand imi ameninti viata si familia iau asta foarte in serios chiar daca tu crezi ca te ascunzi in spatele unui cont de facebook si o faci pentru a ma intimida sau vii personal sa ma ataci pe strada. Cu alte cuvinte sunt pregatit! Iar eu nu dau inapoi. Daca vrei sa-ti faci dreptate prin amenintari si violenta fii gata sa raspunzi penal!", a scris DJ-ul Silviu Andrei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel