Tuncay Ozturk, afectat de atacurile din Turcia: ''Lacrimile nu au culoare''

După reacția Andreei Marin cu privire la atacurile din Turcia, Tuncay Ozturk, bărbatul cu care aceasta se află în plin proces de divorț, a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

"Sunt atât de obosit să fiu furios, profund supărat, dezamăgit...
Nici nu am terminat urările de bine pentru anul 2017, că altă tragedie a venit şi ne-a lăsat cuvintele în aer. Dar încă am speranţe pentru o lume mai bună.

Nu vă pierdeţi speranţa, pentru că voi aveţi puterea să schimbaţi destinul, nu altcineva. Lacrimile nu au culoare. Nu au naţionalitati. Nu au religii. Dar lacrimile au aceaşi însemnătate peste tot.
Voi puteţi schimba lumea! Mâine luaţi-vă copiii şi găsiţi pentru ei prieteni care au altă religie, care au o cultură diferită sau altă naţionalitate.

Învăţaţi-vă copiii cum să iubească, cum să se distreze şi cum să trăiască liniştiţi împreună cu ceilalţi. Luaţi copii de diferite religii, fie că sunt musulmani, creştini, evrei, etc. şi puneţi-i să decoreze un pom de Crăciun împreună. Apoi luaţi-i pe toţi să sărbătorească festivalul Ramadanului. Şi apoi luaţi-i din nou împreună la vopsirea şi încondeierea ouălor specific sărbătorilor Pascale.

Nu trebuie doar să le vorbiţi despre pace şi armonie în diferite culori, ci să le demonstraţi prin acţiunile voastre. Nu staţi în faţa televizoarelor aşteptând ca ceilalţi să salveze lumea. Şi voi aveţi puterea asta. Nu uitaţi!

Toţi aceşti terorişti manipulaţi au fost şi ei copii odată. Aşa că nu va lăsaţi copiii să fie manipulaţi de alţii în viitor.", a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel