Tujamo și Hardwell, în cea de-a doua zi a Untold 2016

Tujamo și DJ-ul olandez Hardwell sunt cap de afiș, vineri, în cea de-a doua zi a Untold.

Germanul Tujamo — pe numele real Matthias Richter — are în palmares o nominalizare la premiul World Music pentru cel mai bun videoclip din lume. Între single-urile sale se numără "Dr. Who!", realizat alături de Plastik Funk și Sneakbo, cu care s-a situat pe locul 21 în Topul britanic. Hitul "Boneless", realizat cu Steve Aoki și Chris Lake, a urcat pe locul 49 în topul german și pe locul 42 în cel austriac.

Cea de-a doua seară a Untold este deschisă pe scena principală a festivalului de Power pe vinil. Pe aceeași scenă de pe Cluj Arena vor urca Subcarpați, Kadebostany, Scooter, Dannic, Galantis și Hardwell.

[citeste si]

Hardwell — pe numele său real Robbert van de Corput — este un DJ olandez de muzică house progresiv și electro house. Printre cele mai răsunătoare hituri ale sale se află: "Spaceman", "Encoded", "The World", "Cobra" și "Apollo", iar în colaborare cu Tiesto — "Zero 76". În 2013 și 2014 el s-a aflat pe locul 1 în revista Dj Magazine. De asemenea, Hardwell a fost nominalizat la MTV Europe Music Award pentru cea mai bună muzică electronică.

Peste 150 de artiști vor urca pe scenele festivalului Untold, care a fost deschis joi de INNA. Tot joi, între cei care au concertat s-au numărat Naughty Boy, James Arthur, Faithless, Nervo, Fedde le Grand, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel