Trupa Queen și Adam Lambert, concert în premieră în România

Trupa Queen împreună cu Adam Lambert vor susține primul lor concert în România, pe 21 iunie 2016, în Piața Constituției din București, conform organizatorilor evenimentului, Emagic.

Anul 2016 va fi cu adevărat special deoarece publicul autohton va avea ocazia să vadă doi artiști cunoscuți la același concert. Această colaborare între trupa Queen și Adam Lambert nu este una recentă, aceștia colaborând împreună încă din anul 2009 de la finala show-ului "American Idol", urmând o serie de concerte în anii 2012-2013 dar și de un moment special pentru trupa Queen, care a câștigat titlul de "Cea mai bună trupă a anului 2014", în cadrul evenimentului Classic Rock&Roll of Honour.

Anul 2015 a fost de asemenea unul de succes pentru aceștia, aceștia susținând un turneu de această dată în 10 țări din Europa: Marea Britanie, Franța, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveția, Cehia și Polonia.

Concertul de la București este organizat de platforma Emagic, care a mai găzduit în trecut show-urile unor cunoscuți artiști precum Sting și Bob Dylan.

Biletele s-au pus în vânzare începând cu ziua de ieri, 3 decembrie și sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel