Trupa My Chemical Romance se reuneşte pentru un concert unic, programat în Los Angeles

Trupa My Chemical Romance, exponentă a stilului emo şi care s-a destrămat în urmă cu şase ani, a anunţat că va reveni pe scenă pentru un concert unic, programat la Los Angeles, relatează vineri EFE.

'Ca nişte fantome pentru totdeauna', se afirmă într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al grupului, care are 1,2 milioane de admiratori, însă grupul a dezvăluit că va concerta o singură dată, pe 20 decembrie, la Shrine Expo Hall din Los Angeles. 'Return' este titlul acestui concert special, care nu va fi însă pentru toate buzunarele: biletele, puse în vânzare pe 1 noiembrie la Los Angeles la ora 19:00 GMT, costă 149,50 de dolari, potrivit portalului AXS.

Grupul american nu a dezvăluit planuri cu privire la un turneu sau un album de reunire, precizând pentru moment că va susţine un singur concert. Ştirea a avut un mare ecou pe reţelele de socializare, mesajul publicat de această trupă pe Twitter fiind redistribuit de peste 72.000 de persoane şi primind peste 164.000 de 'Like-uri'. Mulţi fani au subliniat că membrii trupei My Chemical Romance, cunoscută pentru piesele sale cu versuri încărcate de tristeţe şi dramatism, au profitat de sărbătoarea de Halloween pentru a-şi anunţa revenirea pe scenă.

Originară din Newark (New Jersey), My Chemical Romance s-a înfiinţat în 2001 şi a devenit una din trupele emo cele mai populare, cu piese de succes precum 'Welcome to the Black Parade'. Ultimul album al trupei a fost 'Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys', lansat în 2010, iar trei ani mai târziu membrii trupei au anunţat destrămarea grupului, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel