Trucuri simple pentru ca hainele tale să arate perfect mult timp

Dacă ai întâmpinat probleme cu articolele vestimentare precum petele de vin sau fond de ten, iată câteva trucuri simple pe care le poți urma:

1. Zeama de lămâie și bicarbonatul de sodiu. Acestă combinație te ajută să scapi de petele galbene care pot apărea la subraț. Umezește zona cu zeamă de lămâie, apoi presară bicarbonat. Lasă să acționeze timp de câteva minute, apoi clătește.

2.Pune un pulover într-o pungă de platic și apoi bagă-l în frigider, unde trebuie lăsat 3-4 ore. În acest fel nu se va mai scămoșa la fel de repede și va arăta ca nou mai mult timp.
 
3.Hainele care s-au șifonat puțin imediat după ce le-ai îmbrăcat pot fi îndreptate foarte simplu cu o placă de păr. Vei scăpa de cute fără să fii nevoită să le calci iar.
 
4.Scapă de urmele de fond de ten de pe hainele deschise la culoare folosind spuma de ras. Aplică pe pată, lasă să acționeze câteva secunde, apoi șterge.
 
5.Lărgește pantofii care te strâng folosind această metodă: toarnă apă în pungi resigilabile pe care să le închizi foarte bine, bagă-le în pantofi, apoi pune pantofii în congelator și lasa-i peste noapte.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel