Trailer Assassin's Creed Valhalla. Cel mai nou joc Ubisoft

Compania Ubisoft, care dispune de o filială și în România, a anunțat numele următorului joc din seria Assassin's Creed: Valhalla.

Compania Ubisoft, care dispune de o filială și în România, a anunțat numele următorului joc din seria Assassin's Creed: Valhalla, conform The Verge. Astfel, simulatorul istoric va explora lumea vikingilor.

Nu există încă multe detalii despre Valhalla, fiindcă Ubisoft a dezvăluit doar o poză cu noul joc, creat de artistul Bosslogic. Însă, creația arată că setting-ul jocului va fi în lumea vikingilor, navele și explorarea maritimă vor reveni, iar așa cum știm despre populara serie, furișatul va juca un rol uriaș în acest titlu.

Fără A.C. în 2019

Valhalla va fi cel mai recent joc al seriei de la Odyssey al anului 2018, care a oferit o varietate de funcțiuni asemănătoare cu genul RPG. Ubisoft a luat o pauză de la Assassin's Creed pentru 2019, alegând să susțină cât mai mult timp Odyssey.

Data de lansare a celui mai nou joc Assassin's Creed este încă necunoscută, la fel ca platformele pentru care va fi disponibil. Încă nu se știe dacă jocul va putea fi jucat ne viitoarele Xbox Series X și PlayStation 5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel