EXCLUSIV  Totul despre aplicarea genelor cu Ruxandra Zaharia, invitata Mirelei Vescan la Mi-Th influencer / video

Fotografie de la Letícia Rodrigues : https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ochi-gene-monocrom-monocolor-13722239/
Fotografie de la Letícia Rodrigues : https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ochi-gene-monocrom-monocolor-13722239/

Mirela Vescan vă așteaptă la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de la DC News și Spectacola, unde o are invitată pe Ruxandra Zaharia, expert în domeniul stilizării genelor. Interviul va putea fi urmărit duminică, 11 decembrie, de la ora 11.00 pe Facebook și Youtube.

Se va discuta, pe larg, despre extensiile pentru gene. În 1911, o inventatoare din Canada, pe nume Anna Taylor, a creat primele gene artificiale. Invenția ei a inclus gene lipite, sau gene în bandă, despre care se credea că sunt făcute din păr uman. Câțiva ani mai târziu, frizerul german Karl Nessler a oferit „servicii de gene false” la salonul său din New York. Potrivit presei din acea vreme, și-a făcut publicitate serviciilor drept „un paznic împotriva strălucirii luminilor electrice".


Lucrurile au evoluat și, astăzi, asistăm la o dezvoltare extraordinară a unui segment special  - aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Tehnica fir cu fir nu este altceva decât implantarea unui fir sintetic pe un fir natural, unul câte unul care, în consecință, lasă finisajul mai natural cu fire alungite și puțin voluminoase.


La noi în țară sunt foarte multe femei care aleg să poarte extensii de gene, cu această ocazie au apărut păreri pro și contra, au apărut mituri, tabere care susțin genele și tabere care nu le recomandă.


Există voci, venite din zona medicală, oftalmologi, care aduc acuzații practicii extensiilor de gene prea lungi sau prea dese. Lungimea exagerată a extensiilor duce la diminuarea câmpului vizual, desimea exagerată nu este igienică și pot apărea afecțiuni la nivelul pielii pleoapelor.


Despre toate acestea ne povestește Ruxandra Zaharia, un specialist cu notorietate în acest domeniu. Ruxandra Zaharia demontează toate miturile extensiilor de gene și oferă soluții, majoritatea legate de etică și de tehnicile de lucru folosite în procesul de aplicare a genelor fir cu fir. 


Întrebări frecvente:


Cât durează procesul de aplicare a genelor fir cu fir?


Odată ce sunt aplicate, cât rezistă aceste gene pe ochi?


Este normal să cadă genele în primele zile după aplicare?


Cât costă aplicarea genelor for cu fir?


La cât timp este necesară o întreținere a extensiilor de gene?


Pe ce fire ale genelor naturale se aplică extensiile?


Ce înseamnă gene fir cu fir 2D, 3D?


Cum se realizează demachierea ochilor în condițiile în care există extensii de gene?


Se fardează extensiile de gene cu mascara?


Aflați răspunsurile oferite de Ruxandra Zaharia și tot ea vă invită la un mare eveniment online, dedicat extensiilor de gene, care va avea loc la începutul lunii ianuarie 2023. Timp de o săptămână, mai mult de 50 de specialiști vor vorbi despre absolut toate tendințele, tehnicile, problemele și noutățile pe tema generoasă a extensiilor de gene.

Așadar, duminică, 11 decembrie, de la ora 11.00, Mirela Vescan vă așteaptă la emisiunea Mi-Th influencer - pe DC News și Spectacola - atât Facebook, cât și Youtube. Stați cu noi!

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel