”Torța” din Qatar nu arde, dar surprinde prin design

Un hotel cu o arhitectură futuristă, deschis recent în Qatar, va deveni Casa Torței pentru Jocurile Asiei. Construcția are forma unei torțe și oferă o experiență unică, fiind unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Aflat la o distanță de 300 de metri de mare și cu vedere panoramică la oraşul Doha, hotelul denumit ”Torța” este un refugiu pentru călătorul pretenţios, fie că este vorba de iubitori de sport, afaceriști de succes sau turiști dornici de lux și răsfăț la un standard de cinci stele.

Principala atracție a hotelului este piscina, montată la 80 de metri deasupra solului, de unde clienții pot vedea o panoramă spectaculoasă în timp ce se bronzează.

Acest hotel, a cărei construcție a început în 2006, numără 51 de etaje și 167 de camere, dar dispune și de un restaurant rotativ, precum și de un club de sănătate şi un salon de înfrumuseţare.

"Torţa" a avut deja printre clienţi fotbalişti renumiţi, iar în aprilie el a fost escaladat de către Alain Robert, poreclit Spiderman, fără niciun echipament. Preţul pentru o cameră single începe de la 210 dolari, iar un apartament costă 3500 de dolari pe noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel