Tora Vasilescu, probleme după ce s-a vindecat de COVID: Am ceva sechele...

Tora Vasilescu a rămas cu sechele după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce probleme are actrița acum.

"Am avut niște dureri mari în spate, am crezut că e musculatura, dar n-au trecut. Atunci mi-am dat seama că erau de la plămâni. Sechele sunt. În urma radiografiei, au ieșit mici porțiuni care arată ca sticla mată pe plămâni, dar medicul a zis că este bine că sunt mici, apoi am avut și probleme cu respirația, aveam lipsă de aer", a spus Tora Vasilescu, în emisiunea "La Măruță", de la PRO TV.

"Eu am ceva sechele"

"Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărei soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38. Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar, nu știu cum, după trei zile l-am luat și eu, deși m-am simțit bine. O săptămână m-a ținut. Am făcut febră, dar nu mare, apoi mi-am pierdut mirosul și am avut tuse Atunci m-am panicat puțin, dar am avut simptome ușoare", a mai spus actrița.

"Noi am fost norocoși, am dus boala pe picioare, slavă Domnului. (...) Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, în general, suntem bine", a spus Tora Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel