Topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune din lume

Jim Parsons, protagonist al serialului "The Big Bang Theory", a fost desemnat cel mai bine plătit actor de televiziune din lume.

Jim Parsons a încasat în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018 un onorariu de 26,5 milioane de dolari, a anunţat miercuri Press Association.

Actorul american, în vârstă de 45 de ani, a ocupat pentru al patrulea an consecutiv primul loc în acest clasament întocmit de editorii revistei Forbes ca urmare a onorariului primit pentru rolul pe care îl joacă în serialul de comedie "The Big Bang Theory", care se va încheia după difuzarea celui de-al 12-lea sezon.

Alte vedete bine plătite

Trei dintre colegii lui din distribuţia show-ului TV - Johnny Galecki, Kunal Nayyar şi Simon Helberg - completează podiumul al acestui top, întocmit pe baza veniturilor obţinute de actorii de televiziune în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018.

John Galecki ocupă locul al doilea, cu un onorariu de 25 de milioane de dolari, iar Kunal Nayyar şi Simon Helberg se află la egalitate pe poziţia a treia, cu onorarii de 23,5 milioane de dolari.

Mark Harmon, protagonistul serialului de televiziune "NCIS", se află pe poziţia a cincea, cu un onorariu anual de 19 milioane de dolari.

Patru vedete ale serialului de comedie "Modern Family" ocupă locurile următoare din Top 10: Ed O'Neill se află pe locul al şaselea (14 milioane de dolari), Eric Stonestreet pe locul al şaptelea (13,5 milioane de dolari), Jesse Tyler Ferguson pe poziţia a opta (13 milioane de dolari) şi Ty Burrell pe locul al nouălea (12 milioane de dolari).

Topul 10 este completat de actorul Andrew Lincoln, un star al serialului "The Walking Dead", cu un onorariu de 11 milioane de dolari.

Topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune din lume a fost întocmit de editorii revistei Forbes pe baza unor estimări furnizate de companiile Nielsen, Box Office Mojo şi IMDb şi unor informaţii provenind de la specialişti din această industrie. Sumele menţionate reprezintă onorariile primite de actori înainte de plata taxelor şi a impozitelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel