Top cele mai enervante zgomote din lume. Cum arată podiumul

Elena Badea / 22 sep 2016 / 20:47 Salveaza PDF Comentarii

Sforăitul soţului sau al soţiei, alarmele auto, sorbitul zgomot al unui lichid, dar și convorbirile la telefonul mobil cu voce foarte tare figurează în clasamentului celor mai enervante zgomote din lume, realizat în Marea Britanie, cu ocazia marcării în premieră a Zilei Liniştii şi Calmului.

60% dintre participanţi la studiu au indicat drept cel mai agasant zgomot sforăitul partenerului sau partenerei, urmat de plescăit, sorbitul zgomotos al unui lichid, lătratul câinilor, bătutul unui ritm cu degetele pe masă, scrie Rador.

În top 10 al celor mai enervante zgomote se mai află alarmele auto, convorbirile la telefonul mobil cu voce foarte tare, pornirea unui motor în zori de zi şi plânsul bebeluşilor.

"Din păcate, sunetele cele mai enervante ne însoțesc acasă, de la sforăitul partenerului până la centrifuga mașinii de spălat, atunci când dorim să urmărim emisiunea preferată la televizor. Cel mai rău este că nu există nicio modalitate de a le evita. Singurul lucru pe care îl putem face este să încercăm, cel puțin pentru scurt timp, să scăpăm de zgomotele din jur", a declarat un purtător de cuvânt al companiei Whirlpool, la inițiativa căreia a fost decretată Ziua Liniştii şi Calmului.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29