Top cele mai enervante zgomote din lume. Cum arată podiumul

Sforăitul soţului sau al soţiei, alarmele auto, sorbitul zgomot al unui lichid, dar și convorbirile la telefonul mobil cu voce foarte tare figurează în clasamentului celor mai enervante zgomote din lume, realizat în Marea Britanie, cu ocazia marcării în premieră a Zilei Liniştii şi Calmului.

60% dintre participanţi la studiu au indicat drept cel mai agasant zgomot sforăitul partenerului sau partenerei, urmat de plescăit, sorbitul zgomotos al unui lichid, lătratul câinilor, bătutul unui ritm cu degetele pe masă, scrie Rador.

În top 10 al celor mai enervante zgomote se mai află alarmele auto, convorbirile la telefonul mobil cu voce foarte tare, pornirea unui motor în zori de zi şi plânsul bebeluşilor.

"Din păcate, sunetele cele mai enervante ne însoțesc acasă, de la sforăitul partenerului până la centrifuga mașinii de spălat, atunci când dorim să urmărim emisiunea preferată la televizor. Cel mai rău este că nu există nicio modalitate de a le evita. Singurul lucru pe care îl putem face este să încercăm, cel puțin pentru scurt timp, să scăpăm de zgomotele din jur", a declarat un purtător de cuvânt al companiei Whirlpool, la inițiativa căreia a fost decretată Ziua Liniştii şi Calmului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel