TOP alimente care te ajută să nu îmbătrânești

Pentru ca stim cat de greu poate fi pentru o femeie sa tina pasul cu trecerea timpului, precum si cu semnele pe care acesta le lasa pe chip, ti-am pregatit o lista cu alimente care nu trebuie sa lipseasca niciodata din meniul tau.

Afinele

Bogate in antioxidanti, afinele fac parte din topul celor cinci alimente care te ajuta sa nu imbatranesti. De asemenea, consumul regulat al acestora te ajuta sa iti protejezi pielea si, mai ales, creierul. Cu un continut mare de vitamine, afinelele ajuta la refacerea vaselor de sange, a retinei si chiar la scaderea glicemiei.
In cazul in care doresti sa obtii efectul maxim, poti incerca o cura cu aceste fructe, care consta in a consuma cu aproximativ jumatate de ora inainte de mesele principale, cateva portii de afine.

Somonul

Dupa cum, probabil, te asteptai, pestele se afla in topul celor cinci alimente care te ajuta sa nu imbatranesti. Dar stiai ca somonul este mai presus decat alte tipuri de peste? Datorita faptului ca este bogat in grasimi bune, precum acizii grasi omega 3 si omega 6, consumul de somon te ajuta sa impiedici depunerea de colesterol pe vasele de sange. De asemenea, iti poti proteja articulatiile si chiar stopa osteoporoza.

[citeste si]

Fisticul

Fisticul, bogat in minerale precum calciul si zincul, se afla in topul celor cinci alimente care te ajuta sa nu imbatranesti. Bogat in vitamina B6, fisticul este foarte eficient in combaterea durerilor de cap, precum si a stresului. Mai mult, daca vei consuma fistic in mod regulat, iti vei proteja vederea si, de asemenea, te vei proteja de cancer.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel