Top 5 sfaturi ca să slăbești fără să ții cură

Atunci când vrei să slăbești, tentația parcă devine și mai mare, iar o cură de slăbit pare aproape imposibil de dus până la capăt. Iată cum să slăbești fără să ții cură, scrie 1.Aranjează alimentele în frigider astfel încât prima opțiune să fie hrana sănătoasă. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Cornell, alimentele sănătoase trebuie poziționate la nivelul ochilor atunci când deschizi frigiderul, asfel încât să fie la îndemnă.

2. Decât să umpli pe jumătate o farfurie mare, mai bine umple cu vârf o farfurie mică. În acest fel, îi transmiți creierului că masa s-a terminat, iar el declanșează senzația de sățietate.

3. Să lipești pe frigider o poză cu tine în perioada în care arătai mult mai bine este o idee foarte bună. Studiile au arătat că această metodă oprește multe persoane din a mai mânca exagerat de mult.

4. Încearcă să nu te mai uiți la televizor în timp ce mănânci. Potrivit unor studii publicate în Jurnalul de Nutriție din Marea Britanie, atunci când te uiți la televizor și mănânci, “pierzi” mesajul transmis de creier că s-a săturat și astfel vei mânca mai mult decât trebuie.

5.Cercetătorii de la Spitalul St. George, au descoperit că mirosul de vanilie reduce pofta pentru dulciuri și băuturi. Apelează la mirosul de vanilie, poate fi un odorizant de cameră, o lumânăre parfumată sau chiar un plasture cu miros de vanilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel