TOP 10 jocuri MAC, din August 2017, pe care trebuie să le încerci

Vara este pe sfârșite, dar asta nu înseamnă că distracția trebuie să se termine. 

Iată care sunt cele mai reușite 10 jocuri MAC pe care le-ai putea juca toamna asta.

F1 2017 ($60)

Acest joc îți permite confortul de a fi la volanul mașinilor Formula One Speeders în competiții realiste. Jocul aduce mașini noi, o gamă variată de caractere și piste noi, tot mai interesante. El include setări avansate, mașini scumpe și o varietate mai mare în cadrul modului Championship.

Tacoma ($20)

Tacoma este un joc asemănător lui Gone Home, care te teleportează pe o bază spațială abandonată unde vei colecta indicii despre vechiul echipaj pentru a afla ce s-a întâmplat cu ei în ultimile lor zile petrecute în bază. Tacoma este un joc extrem de interactiv. Te vei plimba pe platformă încercând să reconstitui povestea bucată cu bucată.

Batman: The Enemy Within -The telltale Series ($25)

Acest joc întruchipează cavalerul întunecat. Vei experimenta conflictul interior al lui Bruce Wayne în timp ce încearcă să scape orașul Gotham de jocurile lui Riddler.

Pyre ($20)

Pyre este un joc de rol care te pune în postura de a conduce un grup de exilați în lupta lor cu ritualurile specializate și care încearcă să își recapete gloria. Bătliile sunt transpuse ca un joc de exhipă,  dar dacă pierzi nu poți relua un meci. Partea bună este că nu există nici ,, Game over". Povestea continuă dincolo de această dezamăgire.

The Long Dark ($35)

Poți supraviețuii în sălbăticia înghețată cu ce ai pe tine și ce poți găsi în jurul tău? Aceasta este misiunea propusă de acest joc. Este o scenă aproape post-apocaliptică. Activitatea  se desfășoară într-un mediu afectat de un dezastru geomagnetic. Va trebui să înveți să vânezi, să te folosețti de tot ce ai la îndemână și să strângi provizii pentru a supraviețuii. Ești doar tu și mama natură.

SubSurface Circular ($6)

Personajul este un robot detectiv care trăiește în sistemul de tranziție subteran. Interacționează cu alți muncitori robotizați pentru a deslușii misterul care îi poate afecta pe cei de la suprafață.

The Escapist 2 ($20)

The Escapist 2 oferă platforme și locații mult mai mari și mai complexe decât prima variantă  a acestui joc. Are trenuri cu prizonieri și camere tip celulă din care trebuie să scapi. Jocul este multiplayer așa că la nevoie poți cere ajutorul altor jucători.

Alphabear: Hardcover Edition ($ 10)

Alphabear este similar jocului de Scrabble provocându-ți spiritul creativ. Este unul dintre cele mai complicate jocuri de cuvinte din ultimii ani.

BioShok Reimaster 2 ($20)

Acest joc este un first-person shooter cu caractere memorabile și o poveste impresionantă. Jocul vine cu o rezoluție excelentă și camere provovatoare.

Nidhogg 2 ($15)

Este un joc one-on-one cu bătălii între playeri online. Un joc de acțiune multiplayer cu grafică uluitoare. Se include în acest joc și munca în echipă atunci când vine vorba de bataliile în echipe de câte 8.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel