Tomi Cristin și Alina, poveste de iubire specială, începută la repetiții

Când îi vezi prima dată împreună pe Tomi Cristin și Alina Tomi îți dai seama că există ceva special între ei, un fel de comunicare tacită și destin împlinit.

S-au cunoscut la teatru, la o repetiție, la Teatrul National din București la spectacolul Audiție pentru Medeea de Olga Delia Mateescu. De altfel actrița și scriitoarea le-a devenit foarte apropiată, considerându-i ca pe copiii ei. El era actor și profesor la facultatea Luceafărul, iar Alina studentă la teatru, visând sa joace cât mai mult, a fost încântată că a avut șansa sa cunoască atâția artiști importanți și că este aproape de monștri sacri și nu credea că dragostea îi va bate la ușă și va găsi bărbatul iubit, acel suflet pereche pe care puțini au șanse să îl întâlnească.

Tomi a știut că ea este cea care îi va deveni soție și de care s-a îndrăgostit irevocabil. A urmat o noapte nedormită de freamătul iubirii, iar a doua zi declarația de dragoste pe care i-a făcut-o emoționat și de 19 ani sunt căsătoriți în fata lui Dumnezeu, chiar într-o zi specială de sărbătoare, de Sfântul Mina. Și de atunci împart totul cu iubire si devotament.

Cei trei copii - Ana Maria, Andrei si Anastasia - centrul universului lor

E clar că din moment ce au trecut atâția ani de când sunt împreună, au găsit acea rețeta a fericirii. Au avut cununia civilă, cu câteva zile înainte, iar pe 11 noiembrie a urmat cununia religioasă și nunta la Brașov, de unde e Tomi. A fost o nuntă la care au participat prietenii și familia, la Casa Armatei, unde trebuia să ai pile să prinzi un loc, dar Tomi a avut acea relație care i-a deschis ușa și a urmat o petrecere de vis.

Au înțeles că sunt meniți să fie împreună și au reușit sa își clădească o poveste de iubire trainică, profundă. Au trei copii, Ana Maria, Andrei și Anastasia, care sunt universul lor de care se ocupa îndeaproape, respectându-le dorințele și ce vor să facă pe lângă școală, însoțindu-i la tenis și stimulându-i, ținând cont de hobby-urile și talentele lor.

Când nu poate unul dintre ei, pe cei mai mici îi duce o doamnă care îi ajută și pe care o consideră ca făcând parte din familie. Atât Alina cât și Tomi sunt acele persoane care demonstrează că dragostea curată, simplă si deosebită există, iar iubirea este laitmotivul lor.

Trandafiri portocalii dăruiți ca mesaj al iubirii

La ceas aniversar al iubirii lor, Tomi i-a oferit Alinei un buchet imens de trandafiri portocalii care în mod clar reprezintă iubirea imensă pentru femeia aleasă. Își spun deseori ”Te iubesc” prin gesturi și cuvinte simple. Merg împreună peste tot, cumpărături, cafea, teatru. Dacă fac totul la unison, în bucătărie Tomi nu se bagă, lăsând-o pe Alina să îl răsfețe cu cele mai delicioase preparate culinare.

Alina și-a descoperit vocația de pedagog

Pe lângă teatru, au și alte preocupări. El este profesor și predă cursuri de formare, iar ea, care a terminat și facultatea de pedagogie, îi ajută cu tandrețe, delicatețe, profesionalism și intuiție, având acele calități care îi fac lui munca mai ușoară. Se poate spune despre ei că au parte de o iubire minunată care îi face să fie fericiți că s-au întâlnit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel