Toboșarul unei celebre trupe rock, lăsat pe dinafară pentru că nu se vaccinează

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Toboșarul unei celebre trupe rock a fost lăsat pe dinafară pentru că nu se vaccinează din cauza unei boli rare.

Bateristul trupei americane The Offspring a fost lăsat pe dinafară înainte de turneul care urmează pentru că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19 „din motive medicale”. Conform BBC, Pete Parada a spus că un medic i-a recomandat să nu se imunizeze pentru că are o boală rară autoimună.

Toboșarul a scris pe Instagram că „nu se poate supune unei cereri tot mai dese a industriei muzicale”. Drept rezultat, „s-a decis recent că nu este sigur să fie prin preajmă în studio sau în turneu”. Trupa rock își va începe turneul din Statele Unite ale Americii în data de 8 august, iar membrii benzii nu au răspuns comentariilor lui.

Parada este toboșarul trupei de 14 ani și nu se știe dacă va mai continua

În 2007 s-a alăturat Parada grupului și nu se știe acum dacă acesta a părăsit permanent trupa. Din copilărie, muzicianul a spus că are sindromul Guillain-Barre, o boală rară care face ca sistemul imunitar al unei persoane să-i distrugă sistemul nervos. Condiția sa s-a agravat în timp, mai spune el.

Astfel, riscurile vaccinării împotriva Covid-19 sunt mult mai mari decât beneficiile în cazul toboșarului. Bărbatul de aproape 50 de ani a contractat virusul acum un an și a avut doar simptome ușoare, astfel că este „încrezător că poate să se lupte din nou”. „Însă nu sunt atât de sigur că aș putea să mai supraviețuiesc unei noi runde de sindrom post-vaccinare”, a mai spus el.

Dusty Hill, basistul trupei americane de blues rock ZZ Top, a murit acum o săptămână

Dusty Hill, basistul trupei americane de blues rock ZZ Top, a murit la vârsta de 72 de ani. Colegii de trupă Billy Gibbons și Frank Beard au spus că Hill a murit în somn în casa sa din Houston, Texas. Aceștia nu au vrut să ofere mai multe detalii.

La începutul lunii iulie, ZZ Top anunțase că Hill nu va fi prezent la spectacolele viitoare din cauza unei leziuni la șold. Cunoscut pentru barba stufoasă și ochelarii de soare, Hill a concertat cu ZZ Top de peste 50 de ani. „Nouă, alături de numeroși fani ai ZZ Top din întreaga lume, ne va fi dor de prezența ta fermă, de bunătatea ta și de angajamentul nostru durabil pentru asigurarea bazei monumentale pentru ZZ Top”, se spune în declarația lui Gibbons și Beard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel