"Toată lumea mi-a zis că arăt bolnăvicios". Ana Morodan, pe masa de operație: Nu mai pot

Sursa foto: Facebook Ana Morodan
Sursa foto: Facebook Ana Morodan

Ana Morodan va ajunge pe masa de operație. Vedeta a vorbit despre problemele cu care se confruntă.

"Am o problemă că m-am îngrășat, în ultima vreme, foarte mult! Nu știu de ce. Cred că am mâncat iar pe bază de stres sau pur și simplu îmi place să mănânc. Mai trebuie să slăbesc câteva kilograme și, da, o să îmi fac micșorare de sâni pentru că, la vârsta mea, nu mai pot, coloana mea nu mai poate sta dreaptă, știi.

Sânii sunt foarte grei și o trag în jos și nu mai poate sta dreaptă și atunci e o problemă medicală. Dar în același timp am fost jumătate de viață cu sânii mari, a fost superb! Nu am stat în viața mea la o coadă! Splendid! Dar vreau să văd și cum e cu sânii mici, adică cum e să porți o rochie fără bretele, fără să îți  prinzi aici scoci", a spus Ana Morodan, într-un interviu pentru ciao.ro.

"Cred că o să fac și o lipoabsorbție pentru că provin dintr-o familie de femei care pun foarte mult pe burtă, dar nu despre asta este vorba, ci despre faptul că am nevoie de grăsimea mea să o injectez în anumite articulații cu care am probleme. Asta e o glumă, adică nu e o glumă, dar e real, dar sinceră să fiu eu abia aștept să fac și lipoabsorbția ca să nu se mai pună în veci pe burtă.

Știi ce cred? Că suntem într-un punct al evoluției în care, dacă poți să beneficiezi de anumite ajustări la tine, să le faci! Asta nu înseamnă că, după ce o să fac asta, o să mănânc la fel de mult, pentru că îmi doresc de foarte mult timp să mănânc sănătos și cred că am ajuns la vârsta în care îmi dau seama că vitalitatea nu se mai regenerează ca la 20 de ani și atunci îmi dau seama că trebuie să o ajut cu tot felul de salate de ton, că mănânc de 2 săptămâni…", a mai spus contesa digitală.

"Toată lumea mi-a zis că arăt bolnăvicios"

"Mi-aș dori să fiu cum am fost acum 2 ani, la 43 de  kilograme, deși toată lumea mi-a zis că arăt bolnăvicios, dar eram perfect sănătoasă! Pentru că alea sunt  kilogramele pe care le-am avut toată viața și, în general, repet, eu provin dintr-o familie cu femei slabe, dar nu o să mor, eu mă simt super bine, sincer, cu mine!

Și operația la sâni mi-o doresc pentru că știu că e o problemă medicală, dar în același timp mă gândesc: "Mamă, frate, câte am rezolvat eu cu sânii ăștia! Nu am stat la coadă niciodată, în puii mei! A fost așa o chestie, de mi se deschidea ușa mai simpatic la restaurant. Dar acum vom vedea și cu sânii. Chiar nu cred că  felul în care arată cineva îi definește aura sau sexualitatea sau carisma.

Iar pentru mine primul lucru pe care îl am și l-am avut în viață și mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu este o carismă exraordinară! Repet, cred că și în costum de pinguin dacă mă duc undeva și-mi dau drumul la carismă, s-a terminat!", a spus Ana Morodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel