Tina Turner se mărită, la 73 de ani

tina turner_ Erwin Bach
tina turner_ Erwin Bach

Celebra cântăreață americană, Tina Turner, care a devenit cea mai în vârstă vedetă ce a apărut pe coperta revistei Vogue, este pregătită pentru o nouă etapă a vieții sale.

În vârstă de 73 de ani, Tina Turner se pregătește de nuntă, anul acesta. Ea vrea să îmbrace rochia albă de mireasă, pentru a se căsători cu iubitul său, Erwin Bach, în vârstă de 57 de ani, potrivit Blick, scrie apropo.ro.

Tina s-a cunoscut cu viitorul său soț, în 1986, iar fericitul eveniment va avea loc pe proprietatea lor din Zurich. Invitațiile au fost deja trimise, dress code-ul obligatoriu fiind o ținută în alb, pentru toată lumea.

Întrebată ce îi place mai mult la Bach, Tina a mărturisit: "El! Imi place tot la el. Aşa cum este... e un om minunat".

"Sunt mai fericită ca niciodată, cum nu va imaginaţi. Nici eu nu am visat că va fi aşa. Mă bucur de viaţă", a declarat Tina Turner.

Prima căsnicie, un eșec total

Primul soț al Tinei a fost Ike Turner, decedat la 76 de ani, de care artista a divorțat în 1976, după 16 ani de căsnicie. Mariajul nu a fost unul fericit, știut fiind că perioada respectivă a fost pentru Tina una plină de violențe fizice și psihice din partea lui Ike.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel