Tily Niculae, 1 iunie: Am făcut istorie în România

Tily Niculae
Tily Niculae

Tily Niculae, Roxana din serialul "La bloc", a luptat pentru a duce la bun sfârșit proiectul 1 Iunie zi liberă natională. Pentru acest lucru vedeta a fost premiată.

"La ediția din 2017 a Premiilor de Excelentă Itsy Bitsy au fost premiați oameni care au pus multă energie și suflet în slujbă copiilor tot anul 2016, în proiecte care au adus schimbări în bine pentru familiile din România.

Și uite așa, în data de 1 februarie 2017, cu emoție îmi auzeam numele în fața unor oameni atât de importanți pentru România!

Un premiu special a fost primit cu entuziasm de cei mai activi sustinători ai campaniei de promovare a timpului de calitate părinti – copii: Andreea Marin, Virgil Iantu, Tily Niculae și toți cei care au dus la bun sfârșit proiectul 1 Iunie zi liberă natională. O dată fiindcă nu știam că vom fi premiați, doi pentru că dădeam timpul înapoi și îmi aduceam aminte cum vreme de nouă luni am muncit aproape zilnic la o campanie ce s-a încheiat cu succes!

Nu am fost singură pe scenă, ci alături de: Gabriela Coman (ANPDCA), Claudia Boghicevici (fostă deputată), specialiștii Carmen Anghescu, Cristina Trepcea, Mirela Horumbă, Diana Frazzei, Ramona Oros, Bogdan Ion, Gaspar Gyorgy, Mirela Rizea Marinescu, reprezentanții Point Public Affairs, GMP PR, GMP Advertising", a povestit Tily Niculae.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel