Ți-o mai amintești pe "cea mai fidelă fată"? Cum arată şi din ce trăieşte Dana Coteanu, alias Marijuana

Dana Marijuana, prima cântăreaţă de hip-hop din România / Instagram
Dana Marijuana, prima cântăreaţă de hip-hop din România / Instagram

Dana Coteanu, cunoscută în showbiz ca "Marijuana”, s-a bucurat de un succes colosal în anii ‘90. Este prima cântăreaţă de hip-hop din România care a apărut pe piaţa muzicală după revoluţie. A performat alături de nume grele ca La Familia, BUG Mafia sau Loredana Groza. 

Avea concerte pe bandă rulantă, era nelipstă din revistele vremii, iar videoclipurile cu ea rulau non-stop la televiziunile cu programe muzicale. În ultimii ani, a trecut prin multe. Şi-a pierdut ambii părinţi, are două fetiţe din două relaţii, a fost internată de mai multe ori la Dezintoxicare însă în prezent e bine. Şi-a revenit complet, a lăsat demult viciile în spate şi se ţine în continuare departe de tentaţii. E femeie în toată firea, cu responsabilităţi de părinte. A scos chiar şi o carte autobiografică în care îşi povesteşte viaţa iar, mai nou, s-a apucat de pictat. A realizat până acum mai multe lucrări impresionante, multe dintre ele fiind pictate... doar cu degetele.

A suferit de depresie, s-a luptat cu nevroze severe care au adus-o în centre de recuperare de mai multe ori iar în final a câştigat bătălia cu drogurile. Chiar dacă problemele au părut, la un moment, că o doboară, Dana a găsit mereu puterea să răzbească. Artista are nenumărate talente, pe lângă cel muzical. Recent, artista a povestit că a fost nevoită să-și închidă magazinul de bijuterii pe care îl deținea. Bijuteriile handmade erau făcute chiar de mâna ei. “O ducem greu cu toții. Acum depinde de fiecare zi dată de la Dumnezeu. Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine! Lucrurile merg destul de prost, dar nu vreau să mă plâng mai ales că am închis magazinul cu bijuterii handmade pe care le făceam”, declara Dana, anul trecut, pentru impact.ro

Dana se descurcă acum din ce câștigă vânzând tablouri. “În perioada asta am pictat mult, de acolo mă mai salvez financiar”, a mai adăugat artista. La 43 de ani, este mama a două fete: Alessia (15 ani) și Iris (6 ani). Fiica cea mare  s-a transformat într-o domnișoară superbă, iar Dana este tare mândră de ea. Artista nu a renunțat însă la marea ei pasiune: muzica. Ea ține legătura cu fanii ei prin intermediul contului de Instagram. În urmă cu şase luni a lansat un nou hit, în colaborare cu o puştoaică talentată, w.ARIA.

Piesa de rezistenţă rămâne, însă, chiar şi după zeci de ani, Tupeu de borfaş care a ţinut în picioare, cu boxele pe geam, tot tineretul României în anii '90.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel