EXCLUSIV  Thea Haimovitz, Bogdan Chirieac și Herman Berkovits, ediție specială la DC News TV

Dr. Herman Berkovits, medicul şi prietenul lui Benjamin Netanyahu, premier al Israelului, vine astăzi în platoul DCNews, unde se va afla alături de Thea Haimovitz și Bogdan Chirieac. 

Cum a fost posibil atacul din 7 octombrie 2023? Cine conduce Hamas? Cine este Sinwar? Ce înseamnă pentru Israel schimbul de ostatici? Câte cadavre au rămas încă neidentificate în urma genocidului comis de către Organizația Teroristă Palestiniană Islamică Sunită Hamas în 7 octombrie 2023? Câți refugiați israelieni și-au părăsit casele și au migrat spre centrul Israelului?

Toate aceste întrebări și nu numai își vor găsi răspunsul în emisiunea de astăzi, 24 noiembrie, de la ora 16:00, LIVE în studioul DC News TV.

În aceste zile au avut loc și încă se desfășoară intens primele negocieri de eliberare a primilor 50 de ostatici israelieni, bebeluși și femei. După primele aprecieri, Israel va elibera pentru primii 50 de ostatici, un număr mult mai mare de criminali palestinieni din închisori. Negocierea este ca întotdeauna una disproporționată. 

Se apreciază că Israelul va elibera un număr de 3 ori mai mare de criminali arabi: teroriști criminali, femei și bărbați cu sânge pe mâini, care au fost implicați în crime trimiși să ucidă de către propriile familii și de către Autoritatea Palestiniana și Hamas.

Sinwar, cel care conduce astăzi Hamas și este responsabil pentru masacrul din 7 octombrie, a fost unul dintre criminalii din închisoarea israeliană, bolnav grav de cancer la creier. Israelienii i-au asigurat tratamentul prin sistemul de sănătate publică și i-au salvat viața.

Sinwar a fost eliberat din închisoare în cel mai extraordinar schimb de prizonieri care a avut loc vreodată: pentru un singur soldat viu Gilad Shalit pe care Hamas l-a ținut prizonier timp de 5 ani, Statul Israel a Eliberat 1027 de teroriști din închisori, printre care și Sinwar, care a învățat ebraică in închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel