The Wall: Carusel de emoții cu final surprinzător

A fost dat startul emisiunii fenomen difuzată de Antena 1 ce i-a făcut pe telespectatori să treacă prin emoții greu de imaginat. Concurenții au trecut prin cele mai diferite stări în încercarea de a cuceri Marele Zid. Laura Epuraș și Alexandru Daniel Maria au fost primii candidați la șansa de a-și schimba viața, iar destinul le-a surâs, căci la finalul serii au plecat triumfători cu suma de 122.633 de lei.

Primele întrebări ale quiz show-ului The Wall au fost o suită destul de norocoasă, astfel încât concurenții au reușit să obțină 12.532 lei. După ce au stabilit că Daniel este persoana care va intra la camera de izolare, Laura a rămas în fața zidului impresionant și a încercat să-și construiască strategia în funcție de întrebări, dar și de parcursul bilelor. A dublat, a triplat și a mers până la capăt cu fiecare decizie, sperând că în camera cealaltă cel mai bun prieten al ei va face la fel.

Răspunsurile corecte din camera de izolare le-au mărit suma garantată la 37.532 lei, cea din platou ajungând la 122.633 lei. Decizia a fost în mâinile lui Daniel: semnarea contractului le-ar fi adus suma din prima etapă, iar anularea lui i-ar fi trimis acasă cu un câștig de trei ori mai mare! Finalul a fost unul cât se poate de fericit, deoarece anularea contractului le-a garantat un câștig în valoare de 122.633 lei și șansa de a-și schimba viața.

Parcursul tensionat al show-ului i-a marcat pe concurenți: "A fost o experiență unică, eram convinși că ne vom împlini visul!". Laura și Daniel au făcut un pact înainte de a intra în platou, să riște până la capăt, însă emoțiile și bilele roșii ce cădeau pe sume considerabile i-au făcut să aibă dubii în ceea ce privește semnarea contractului.

[citeste si]

Cu toate acestea, jandarmul nu a încălcat promisiunea făcută și l-a rupt, în ciuda faptului că nu era sigur de răspunsurile pe care le-a dat în camera de izolare: "Nu am mai avut aceste emoții de când am cerut-o pe soția mea în casătorie!", mărturisește acesta.

Emisiunea The Wall- Marele Zid este difuzată în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel