Urmărește emisiunea live


Textele adolescenților devin spectacol la Teatrul EXCELSIOR

Duminică, 26 februarie 2017, ora 19.00, la Teatrul EXCELSIOR, va avea loc premiera spectacolului TimeAholics de Bogdan Capșa, regia Anca Ciuclaru, cu piesa câștigătoare la cea de-a doua ediție a Concursului de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA

TimeAholics este o tragicomedie care aduce în prim-plan una dintre cele mai actuale teme ale lumii contemporane – lipsa timpului – și propune un exercițiu de imaginație: cum ar arăta viața noastră dacă am putea să cumpărăm Timp? 

„Ne plângem din ce în ce mai des că nu mai avem timp pentru noi, pentru ceea ce ne face placere, pentru familie, pentru ceea ce contează pentru noi, că nu mai știm cine suntem noi.  De ce? Pentru că omul contemporan vrea să facă prea multe, prea repede, cu prea multă încrâncenare. El trebuie să aibă o carieră strălucitoare plus o căsnicie fericită, copii olimpici, o viață socială bogată, dar și una virtuală foarte activă. El le vrea pe toate, dar nu realizează că timpul nu se poate dilata astfel încât să le facă și bine, astfel că apar drame: părinți cu cariere strălucite nevoiți să lucreze până târziu, uneori și în week-end, dar care nu mai au un minut în plus pentru propriii copii – abandonați de cele mai multe ori în brațele bonei sau ale grădinițelor private; adolescenți a căror viață se petrece mult prea mult în virtual și prea puțin în real, care suferă crize acute de anxietate în momentul în care se confruntă cu o situație reală ș.a.m.d.” (Anca Ciuclaru, regizor)

Alături de actorii Teatrului EXCELSIOR, din distribuția spectacolului TimeAholics face parte și actrița Lavinia Șandru, care a fost membră a juriului Concursului NEW DRAMA 2016 împreună cu dramaturgul Mihaela Michailov și regizorul Horia Suru. Girând pentru textul desemnat câștigător, Lavinia Șandru a acceptat să revină pe scenă, în spectacolul montat de Anca Ciuclaru. 

Spectacolul, care va intra în repertoriul Teatrului EXCELSIOR, la Sala Studio, începând cu luna februarie, se adresează spectatorilor cu vârste de peste 12 ani și oferă tinerilor, în egală măsură, o perspectivă asupra prezentului și asupra viitorului.

 

TimeAholics

de Bogdan Capșa

Distribuția:

Saleswomen – Lavinia Șandru / Andreea Șovan

Bogdan – Ovidiu Ușvat

Dragoș/ Alex – Dan Clucinschi

Ghiță – Marian Rădulescu

Domnul Timpureanu – Robert Robert Emanuel

Mihaela – Iulia Samson

Alexandra – Andreea Șovan / Oana Tofan

Regia și scenografia: Anca Ciuclaru

Grafica: Florin Bănăscu

Video & Sound design: Cristian Niculescu, Luca Achim

Make-up: Andreea Maria

Următoarele reprezentații ale spectacolului: duminică, 5 martie, ora 20.00 și miercuri, 15 martie, ora 20.00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel