Terry Gilliam va face un film în România

terry gilliam
terry gilliam

Regizorul american Terry Gilliam a decis ca următorul său film să fie realizat în România, considerată locul perfect pentru cineaști, după Italia, republica Cehă și Ungaria.

Terry Gilliam este un superstițios și nu obișnuiește să vorbească despre proiectele sale, însă a declarat pentru  The Hollywood Reporter că următorul său film va fi realizat în România.

"Să spunem că am fost prin împrejurimile Bucureştiului. Asta este. Înainte, Italia era cel mai bun loc unde puteai face filme de calitate, fără să cheltuieşti prea mulţi bani. Apoi, după căderea comunismului, a fost Praga, apoi Budapesta. Acum este Bucureştiul", a declarat Gilliam.

Printre filmele realizate de acesta se numără "Brazil" (1985), cu Jonathan Pryce şi Robert De Niro, pentru care a fost nominalizat la Oscar, la categoria "cel mai bun scenariu original", "Regele pescar/ The Fisher King" (1991), care i-a adus nominalizări la Globul de Aur şi Leul de Argint, la Veneţia, "Armata celor 12 maimuţe" (1995), "Aventuri în Las Vegas" (1998), o adaptare a romanului din 1971 al lui Hunter S. Thompson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel