Teo Trandafir, despre bărbații din viața ei: Dacă și-ar fi dorit să aibă cultură generală, ar fi trebuit să o clădească înainte

Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir a vorbit despre bărbații din viața ei, dar și despre modul în care a reușit în carieră.

Întrebată dacă bărbații din viața sa s-au simțit complexați de statutul său, de faptul că are o cultură generală bogată, Teo Trandafir a spus pentru ciao.ro:

"Mă gândesc că nu i-a împiedicat absolut nimic să mă ajungă. Dacă și-ar fi dorit într-adevăr să aibă o cultură generală și un statut, ar fi trebuit să și le clădească până în momentul întâlnirii noastre. Să ajungi într-un loc și apoi să te miri că ai ajuns acolo, mi se pare lipsă de înțelepciune. Dar cel mai oportun ar fi să le adresăm lor această întrebare. Dacă aș vrea să mă întâlnesc cu Obama trebuie să știu măcar unde s-a născut, care a fost viața lui, primul discurs care i-a dat aripi. Nu poți să cunoști un om și apoi să te miri că l-ai cunoscut".

"Toată cariera mea m-am uitat în jos"

"Aș minți să spun că îmi lipsește ceva sau am eu așteptări prea mici și nu cer de la viață bani mulți, casă la Miami. Eu nu înțeleg lucrurile așa, dimpotrivă, le-am înțeles invers. Am înțeles că succesul se clădește privind în jos ca să nu cazi în cap, să vezi treptele. Așteptările ți le clădești pe ce ai în spate, pe ceea ce deții. Oamenii aici greșesc și se dezamăgesc. Își creează niște așteptări imposibil de atins. Mie nu îmi lipsește nimic, pentru că în acest moment lucrez pentru ceva ce se va întâmpla. Toată cariera mea m-am uitat în jos și nu mi-am dat niciodată seama de succesul meu, pentru că nu m-am uitat în sus.

Vezi și: Teo Trandafir, despre problemele de sănătate: Eu o să mor acum! Mi-au făcut perfuzii

Cariera politică

În primăvara lui 2010, a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru locul din Camera Deputaților eliberat de Daniela Popa. În alegerile care au avut loc în 25 aprilie, Teo Trandafir a câștigat locul de parlamentar. În februarie 2012, și-a dat demisia din Parlament din cauza unor probleme de sănătate.

Într-un interviu pentru DC News, Teo Trandafir a vorbit despre pasul pe care l-a făcut atunci în politică

”Nu m-aș întoarce în politică, nici un minut, nici în glumă n-aș mai intra, nici nu vreau să mai aud acest cuvânt, pentru că am făcut o greșeală pe care o recunosc”, a spus Teo Trandafir într-un interviu pentru DC News.

Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel