Teo Trandafir, amintiri dureroase despre prima iubire: Nenorocirea mea a fost până la capăt. Ne-au prigonit, ne-au spart casa...

Teo Trandafir a vorbit, cu durere, despre prima ei iubire pe care o trăit-o în timpul Revoluției din 1989. Prezentatoarea tv a rememorat momentele cumplite care i-au spulberat planurile.

"Nenorocirea mea a fost până la capat. Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989. Era profesor de literatură americană venit în România printr-o bursă Fullbright. Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Doream să ne căsătorim și să plecăm în America. Au reușit să-mi ia și asta", a povestit Teo pentru unica.ro. 

"Eram schilodită"

"Pentru asta, în 21 decembrie, am ieșit din casă. Pentru ca mi-au luat tot ce aveam și pentru că m-am gândit că într-o zi va veni copilul meu și mă va întreba ce am făcut la Revoluție. Cum era să-i spun ca am stat în casă?Așa că m-am dus la Ministerul Apărării și am alimentat încărcătoare, apoi ne-au chemat la Universitatea București. Marian Munteanu și profesorul Cezar Tăbârcea ne-au spus să mergem la stația Aurel Vlaicu că e plin de răniți. De acolo m-am dus la Spitalul Municipal. Am făcut revoluția în drum. Eram pornită sentimental și intelectual. Eram schilodită și nu eram singură", a mai povestit prezentatoarea tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel