Tehnologie revoluționară pentru șoferi. Analiza 3D în timp real

Nokyan Tyres lansează serviciul „SnapSkan” pentru scanarea anvelopelor cu scopul îmbunătățirii siguranței traficului pentru milioane de oameni.

Nokian Tyres împreună cu rețeaua de service-uri auto și centre de anvelope Vianor lansează SnapSkan, o nouă tehnologie revoluționară care măsoară în timpul călătoriei adâncimea benzii de rulare și apoi comunică rezultatele analizei conducătorului auto. SnapSkan are la bază o tehnologie de scanare 3D de înaltă clasă și poate fi utilizat de automobiliști pe rutele parcurse zi de zi. Serviciul este gratuit și rapid, iar măsurarea benzi de rulare devine o grijă în minus pentru deținătorii de autovehicule și urmărește să îmbunătățească siguranța a milioane de participanți la trafic.

PREMIERĂ MONDIALĂ

Nokyan Tyres anunță o premieră mondială prin serviciul său revoluționar, Snapskan, care poate evalua starea anvelopelor chiar mai bine decât șoferul. SnapSkan este o modalitate complet nouă de a măsura adâncimea benzii de rulare și siguranța anvelopelor, rapid și eficient, mulțumită tehnologiei de scanare 3D. Scanerul drive-over automatizat „citește” anvelopele, în timp ce o cameră identifică vehiculul pe baza numărului de înmatriculare. Când scanarea este completă, șoferul poate opta pentru un raport personalizat al anvelopelor, livrat prin SMS sau e-mail, gratuit, indiferent de marca anvelopelor montate pe mașină. Nu este necesară instalarea suplimentară pe vehicul a niciunui alt echipament.

Servicul SnapSkan va fi prezent pe rutele zilnice ale șoferilor în diferite locații, precum parcările. Acesta va fi oferit în colaborare cu rețeaua de service-uri auto și centre de anvelope Vianor, de unde utilizatorul va putea solicita, cu ușurință, o estimare pentru un set de anvelope noi și sigure. Soluția tehnică a fost dezvoltată în colaborare cu partenerii finlandezi Futureci și Affecto, iar întregul serviciu este facilitat de tehnologia unică de scanare 3D, patentată de compania britanică Sigmavision.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel