Ștefan Bănică, situație neprevăzută-concert Crăciun. Efort extraordinar

Ștefan Bănică a susținut celebrele sale concerte extraordinare de Crăciun pentru al 16-lea an consecutiv, o performanță unică a unui artist român.

În acest an, artistul a avut patru concerte de Crăciun: trei la București și unul la Cluj Napoca, care au adunat împreună un public impresionant că număr: 20.000 de spectatori. Ștefan Bănică a susținut concertul de Crăciun de la Cluj pentru al doilea an consecutiv. Concertul de Crăciun Ștefan Bănică va fi transmis la televiziune chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 22.00, la Antena 1.

 

Show-urile din acest an s-au dovedit a fi un mare succes, cu un impact extraordinar la public, toate spectacolele fiind sold out. În playlist s-au regăsit cântece noi, cântate în premieră, de pe noul album „Picat din Luna”, dar și hiturile marca Ștefan Bănică, așteptate de public de fiecare dată.

[citeste si]

O situație neprevăzută, doliul național pentru funeraliile Regelui Mihai, a făcut ca spectacolul programat pentru data de 15 decembrie să fie suspendat și reprogramat pe 16 decembrie, ora 17.00. Astfel, Ștefan Bănică și echipa sa au fost în situația de a susține două concerte consecutive într-o singură zi, aproape 5 ore de cântat live continuu. Un efort extraordinar, pe care Ștefan Bănică și trupa sa l-au depus în semn de respect față de public, față de oamenii care achiziționaseră bilete la concertul stabilit inițial pe 15 decembrie.

 

Conceptul concertului de Crăciun din acest an, momentele elaborate, cei 6 invitați-surpriză: Luminița Anghel, Alina Eremia, Nikki McCoy (din Statele Unite), Cabron, Pacha Man, saxofonistul Flavius Teodosiu, plus 18 violoniști pe scenă, 12 dansatori, efectele speciale, decorurile spectaculoase au transformat cele 4 show-uri în seri magice, de adevărată sărbătoare.

 

Au existat pe parcursul spectacolelor și două momente ce nu au fost inițial prevăzute în desfășurarea concertului de Crăciun,  momente pline de încărcătură emoțională, primite cu multă emoție de public: un moment muzical dedicat marii artiste Stela Popescu și un moment în care Ștefan Bănică a transmis un mesaj emoționant referitor la Majestatea Sa, Regele Mihai.

 

„Mulțumesc publicului prezent la cele 4 concerte de Crăciun: trei la Sala Palatului și unul la Cluj. Mulțumesc și pentru înțelegerea de care au dat dovadă cei care au fost reprogramați de vineri pentru concertul de sâmbătă, ora 17. A fost un efort pentru toată lumea, însă, până la urmă, cred că am petrecut împreună două seri de vis. Vă doresc sărbători fericite, alături de cei dragi, să fiți sănătoși, să fiți liberi la minte și, mai ales, în suflet, să trăiți frumos, pentru că viața e scurtăși merită trăită”, a declarat Ștefan Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel