Urmărește emisiunea live


Ștefan Bănică, FAKE NEWS. Știre teribilă. ATENȚIE pe ce dați click

Site-urile fantomă au început să apară, din ce în ce mai mult, și propagă fake-news-uri pe bandă rulantă. Este bine, dacă vi se pare ceva suspect, să nu dați click.

"Ştefan Bănică a decedat astăzi dimimeață, el a fost găsit pe ......" - a fost titlul unei știri, evident false, care a fost distribuită pe mai multe grupuri pe Facebook. Singurul scop a fost de a strânge cât mai multe vizualizări.

(w670)

Site-ul care a publicat respectiva informație falsă, la o simplă căutare pe Google, nici nu este activ. De menționat că cine vrea să citească știrea falsă cu "Ştefan Bănică a decedat astăzi dimimeață, el a fost găsit pe ......" este obligat, înainte de toate, să dea share pe profilul său de Facebook astfel încât și prietenii să vadă informația.

(w670)

Este posibil ca respectivul site să devină funcțional la un moment dat. Tocmai de aceea își dorește să aibă cât mai mult trafic. Cel mai bine este să nu deschideți astfel de știri pentru că vă puteți alege cu viruși pe dispozitivele de pe care deschideți site-ul cu pricina. 

Amintim că recent, un caz similar s-a petrecut cu Ion Iliescu. Un site asemănător anunța că fostul președinte a murit. În realitate, era vorba tot despre acest mecanism de înșelăciune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel