TE CUNOSC DE UNDEVA, finala. Moment senzațional: Cezar Ouatu, cerere în căsătorie pentru iubită

Moment senzațional, sâmbătă seară, în finala show-ului "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Cezar Ouatu, unul dintre finaliști, și-a cerut iubita în căsătorie, pe scenă, stând în genunchi.

Bat clopote de nuntă pentru Cezar Ouatu, cel care în actul final al show-ului transformărilor de la Antena 1, a fost Michael Jackson.

Artistul a reușit sâmbătă seară un moment extraordinar, când a cerut-o pe iubita sa, Andreea, în căsătorie, în fața publicului, juraților, prezentatorilor și a celorlalți concurenți. Cu vocea gâtuită de emoție, Cezar Ouatu a îngenuncheat pe scenă în fața iubitei sale și i-a propus să fie soția lui.

Momentul a stârnit lacrimi în ochii asistenței, dar și multe aplauze, mai ales că Andreea a acceptat emoționată propunerea.

Vezi AICI video

Viitoarea soție a lui Cezar Ouatu, Andreea, este stewardesă, a fost imaginea Tarom, iar acum lucrează pentru o companie aeriană VIP din Emitatele Arabe. Cezar și Andreea sunt împreună de nouă ani, potrivit romaniatv.net.

Seară magică pentru Cezar Ouatu 

Seara magică pentru Cezar Ouatu nu s-a încheiat atunci când Andreea i-a acceptat cererea în căsătorie. Artistul a mai avut un moment emoționant: a fost desemnat câștigătorul ultimei ediții a show-ului de la Antena 1, cu 87 de puncte acumulate.

Cezar Ouatu a câştigat marele premiu de 15.000 de euro, care a fost donat în scopuri caritabile, unei familii care a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel