Taylor Swift şi Andrew Lloyd Webber au compus în colaborare o melodie din coloana sonoră a filmului ''Cats''

Cântăreaţa americană Taylor Swift şi compozitorul britanic Andrew Lloyd Webber au colaborat la scrierea unei melodii care face parte din coloana sonoră a filmului ''Cats'', potrivit Press Association.

Vedeta pop şi compozitorul au scris împreună Beautiful Ghosts, melodie interpretată de personajul Victoria, jucat în film de balerina britanică Francesca Hayward. Swift, care joacă personajul Bombalurina, nu va cânta melodia în film, ci va interpreta o versiune proprie pe genericul de final. 'Când am citit pentru prima dată scenariul, primul lucru pe care l-am spus a fost 'Avem nevoie de o melodie pentru Victoria', melodia este acum o parte centrală şi incredibil de importantă pentru întreaga peliculă', a spus Lloyd-Webber.

Filmul Cats este o adaptare a musicalului omonim scris de Lloyd-Webber care, de la premiera sa în 1981, a rămas extrem de popular atât pe West End şi Broadway. Pelicula este regizată de Tom Hooper, cineast laureat cu Oscar pentru The King's Speech, şi are o distribuţie plină de vedete printre care James Corden, Judi Dench, Ian McKellen, Idris Elba, Jason Derulo şi Jennifer Hudson. Primul trailer al peliculei, lansat în iulie, a surprins fanii prin efectele vizuale, un amestec de CGI şi live-action, folosite pentru a portretiza personajele-pisici.

Andrew Lloyd-Webber a precizat pentru Daily Mail că Hooper a realizat o versiune care reinterpretează semnificativ originalul din 1981. Musicalul realizat de Lloyd-Webber are la bază scrierea lui T.S. Eliot din 1939 Old Possum's Book Of Practical Cats. 'I-am spus lui Tom că eu cred cu ardoare că avem nevoie de un nou cântec, Victoria e un personaj central în film şi trebuie neapărat să avem un film pentru ea', a spus Lloyd-Webber. Compozitorul a discutat ideea cu Swift, adăugând: 'A întrebat dacă ar putea scrie versurile. A citi scenariul - evident, citise un pic de Eliot'. 'Tom Hooper a văzut ce a scris (Swift) şi a spus 'punct ochit, punct lovit!' sau mai degrabă ochi de pisică. Şi asta a fost tot'. Pelicula Cats va avea premiera pe 20 decembrie în SUA, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel