Taylor Kitsch, protagonistul lui Need for Speed?

Taylor Kitsch
Taylor Kitsch

Studiourile DreamWorks au anunţat recent că intenţionează să realizeze o adaptare cinematografică a popularei serii de jocuri video "Need for Speed". Potrivit Zap2it.com, rolul principal din film i-ar putea reveni starului lui "John Carter" şi "Battleship",Taylor Kitsch.

"Sunt încântat […]să iau parte la aducerea pe marele ecran a unui scenariu palpitant ce are la bază un joc grozav, parcă special făcut pentru a fi transformat într-un film”, a declarat Steven Spielberg, unul din fondatorii DreamWorks.

Kitsch nu şi-a confirmat încă participarea în proiect, însă, conform celor de la Zap2it.com, este singurul actor vizat pentru rolul protagonistului. Starul lui "Friday Night Lights" nu a oferit un răspuns nici producătorilor francizei "The Hunger Games", care i-au oferit în ce-a dea doua parte a acesteia,"The Hunger Games: Catching Fire",  partitura lui Finnick.

Actorul de 31 de ani este, în ciuda slabelor evoluţii la box-office ale ultimelor sale fime, "John Carter" şi "Battleship", un nume încă preferat de producătorii de la Hollywood. Kitsch a declarat totuşi că este hotărât, cel puţin pentru o vreme, să nu mai fie capul de afiş al unui potenţial blockbuster.

Scenariul lui "Need for Speed" îi aparţine lui George Gatings. De regia filmului, a cărui lansare va avea loc pe 7 februarie 2014, se va ocupa Scott  Waugh (Act of Valor).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel