Taximetriştii din Galaţi, nemulţumiţi de mărirea comisioanelor. Au tras maşinile pe dreapta!

Taximetriştii din Galaţi au refuzat să mai preia comenzi, luni, şi au tras maşinile pe dreapta. Motivul nemulţumirii este majorarea comisioanelor de către patronii firmei de taximetri. Şoferii ameninţă cu prelungirea protestului, dacă nu li se vor asculta cererile. 

Șoferii sunt nemulțumiți de faptul că patronii firmei au decis să majoreze taxa percepută taximetriștilor. Este vorba despre o majorare de 90 de lei de mașină considerată inacceptabilă de șoferi. Oamenii care refuză să ia comenzi amenință cu prelungirea protestului și spun că dacă nu vor fi ascultați sunt dispuși să colaboreze cu firmele concurente.

„Recomandăm tuturor colegilor să se organizeze, să se trezească la realitate și să ințeleagă că lucrurile nu merg în direcția bună. Nimeni nu crede că soluția scumpirii colaborării va micșora numărul mașinilor din firma, ba în plus va duce la mărirea fișelor și la numărul de ore state pe stradă care și asa nu sunt puține deloc. Trebuie să tragem un semnal de alarmă o oră, două, trei fără comenzi pe aplicație să înțeleagă că fără noi, ei nu sunt decât un număr de telefon!”, susțin taximetriștii protestatari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel