Tatoiu, dezvăluiri despre despărțirea lui Pelinel de Boureanu

Scandalul general de o idilă între Cristi Borcea și Valentina Pelinel scoate la iveală un capitol vechi din viața fotomodelului, relația cu Cristian Boureanu. 

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu s-au despărțit după nouă ani. Divorțul a fost de comun acord și au rămas prieteni, potrivit afirmațiilor pentru presă. 

"Cristi a iubit-o foarte mult pe Valentina. A fost mentorul ei. A fost profesorul ei de viață. A învățat-o să schieze, să înoate, să citească. Când nu a mai putut să îi ofere lux s-a terminat. Ea voia doar lux. Nu a apreciat și alte lucruri la omul de lângă ea.", a declarat Monica Tatoiu, prietenă apropiată a cuplului Valentina Pelinel- Cristian Boureanu, potrivit cancan.ro

"Doar Dumnezeu știe. Nu vreau să mă umplu de păcate, dar un lucru trebuie spus: să spargi casa unui om cu copii este un păcat pe care îl transmiți copiilor tăi. Nu e de joacă chiar dacă bărbatul este imoral. Ce Dumnezeu leagă, omul nu are voie să dezlege! Toate femeile care intră în patul unui barbat însurat trebuie să se aștepte la același tratament când îmbătrânesc. Bărbații afemeiați sunt cei mai slabi masculi. Nu au încredere în masculinitatea lor și trebuie să și-o demonstreze permanent. Sunt prada cea mai sigură pentru femeile leneșe. Bătrânețea celor două tipuri este foarte urâtă.", a mai spus Monica Tatoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel