Tatăl cântăreţei Amy Winehouse va publica o carte despre fiica lui

Amy Winehouse
Amy Winehouse

Mitch Winehouse, tatăl lui Amy Winehouse, va publica vara viitoare cartea „Amy: My Daughter“, în care va povesti viaţa „personală, privată şi publică“ a cântăreţei britanice care a murit în iulie, a anunţat editura HarperCollins, citată de 7sur7.be.

„După moartea tragică a fiicei sale, Mitch Winehouse este pregătit acum să spună povestea incredibilă a lui Amy, pe care publicul nu a putut-o cunoaşte şi înţelege', arată editura într-un comunicat de presă. 'De la debutul său pe când era puştoaică, la zborul spre glorie şi lupta permanentă cu diferitele dependenţe, Mitch va dezvălui numeroasele faţete ale vieţii personale, private şi publice ale lui Amy, omagiindu-şi astfel scumpa fiică şi cea mai bună prietenă“, adaugă HarperCollins, transmite Agerpres.

Încasările sunt destinate fundaţiei Amy Winehouse, asociaţie creată de tatăl cântăreţei pentru a-i ajuta pe tinerii în dificultate, care se confruntă îndeosebi cu probleme de dependenţă. 'Trebuie să scriu această carte pentru a spune povestea adevărată a lui Amy...Mai vreau să adun cât mai mulţi bani pentru fundaţia Amy; toate încasările vor fi vărsate asociaţiei, pentru a-i ajuta pe copiii în dificultate şi astfel numele lui Amy, prin muzică şi fundaţie, va trăi veşnic', afirmă Mitch Winehouse, citat de editură.

Amy Winehouse, diva soul celebră pentru viaţa ei tumultuoasă, a fost găsită moartă, la 27 de ani, în apartamentul ei din Londra, pe 23 iulie. La autopsie nu s-a stabilit cauza exactă a decesului cântăreţei, a cărei carieră meteorică a fost marcată de probleme de dependenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel