Tatăl cântăreței Adele vrea să își recâștige fiica

The Sun
The Sun

Tatăl cântăreței Adele trăiește din 50-100 de lire sterline pe zi. El este șofer și livrează colete, transmite The Sun.

Mark Evans, în vârstă de 55 de ani, care nu a vorbit cu fiica sa de ani de zile. Câștigă între 50 și 100 de lire sterline pe zi, livrând pachete și este dispus să-și recapete  relația cu fiica lui.

Adele, are o avere evaluată la aproximativ 140 milioane de lire sterline și a fost văzută la un studio de înregistrare din New York, declanșând zvonuri că lucrează la cel de-al patrulea album. Revenind la tatăl său, Mark a părăsit-o pe mama lui Adele, Penny, atunci când cântăreața avea trei ani și nu a fost aproape de ea când a crescut.

Adele, în vârstă de 30 de ani, l-a exclus definitiv pe tatăl său din viața ei în 2011, după ce a vorbit în mod public despre viața lor și a sugerat că absența lui a fost de vină pentru viața ei fiind lipsită de dragostea părintească. Ea a spus la acea dată: "Nu va mai auzi niciodată de la mine!"

"Tatăl infect"


Un prieten al lui Mark a spus: "El știe că a făcut greșeli, dar el iar plăcea să repună lucrurile pe făgașul normal și să obțină puțină iertare".

"Nu caută banii sau ceva, vrea doar să fie un bunic normal și să-și cumpere înghețată nepotului și alte lucruri".

"El nu are de fapt o viață, este doar existent. El a fost un instalator, dar a trecut la șoferie cu câteva luni în urmă."

Mark, locuiește singur într-o mică casă închiriată din Bridgend, din sudul Țării Galilor, a recunoscut anterior că este "tatăl infect". Nu a văzut-o timp de trei ani după ce tatăl său a murit în 1999.

Vezi și: Un șobolan face praf un șarpe! Video care te lasă mască

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel