Târgul de carte cu discount, Kilipirim, își deschide porțile către cititori - GALERIE FOTO

A început cea de-a XII-a ediție a târgului de carte cu discount Kilipirim.

Timp de 5 zile, în perioada 4-8 mai, galeria Dalles este gazda celui mai mare târg de carte cu discount din București. Ediția din acest an a târgului cuprinde 10.000 de titluri, din toate domeniile de interes: beletristica, hobby, știință, carte pentru copii, artă, arhitectură și design.

Kilipirim reunește atât edituri importante din România, cât și din străinătate. Discounturile încep de la 10% pentru titlurile noi și pot ajunge până la 70% pentru cele editate înainte de începutul anului. Prin urmare, iubitorii de carte vor putea să găsească sute de titluri la prețuri de 5 lei, 7 lei sau 10 lei.

La Kilipirim puteți găsi și ediții de colecție, precum și titluri ale sezonului trecut, opere de valoare și autori de top în Europa, autori români și enciclopedii, titluri care au cucerit cititori din toată lumea, precum Stieg Larsson, A.D. Miller sau Vladimir Nabokov. De asemnea, la târg există și un program special de ateliere de creație pentru adulți și copii.

Târgul Kilipirim este deschis în perioada 4-8 mai 2011, cu un program zilnic de vizitare între orele 10.00 și 20.00. Intrarea este liberă.

Articol scris de Andreea Toma și Ioana Văcărașu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel